Ед Шийрън сподели някои детайли за екскурзията си до Антарктида със съпругата си – Чери Сийборн.

Двамата били там миналата Коледа и се смята, че именно на това място е зачената дъщеря им, която се роди в края на август и която неслучайно носи името Лира Антарктика Сийборн Шийрън. Скоро певецът пусна ново парче – „Afterglow“.

В клипа има кадри от ваканцията им и Ед сподели някои подробности за песента

 

„“Afterglow“ е песен, която написах миналата година и исках да я издам за вас. Това не е първият сингъл за следващия албум, това просто е песен, която обичам и се надявам и вие да я обичате. Радвайте се! Връщам се към бащинството сега“, каза той, предават от „Mirror“.

Смята се, че пътуването е вдъхновило името на дъщеря му, а Лира пък идва от неговата любима поредица книги – „His Dark Materials“ от Филип Пулман.

„Бързо съобщение от мен, защото имам някои лични новини, които искам да споделя с вас… Миналата седмица, с помощта на страхотен лекарски екип, Чери роди нашата красива и здрава дъщеря – Лира Антарктика Сийборн Шийрън. Ние сме напълно влюбени в нея. И майката, и бебето се справят страхотно и сме на седмото небе. Надявам се, че може да уважавате нашето лично пространство в този момент. Много любов за вас и ще се видим, когато е време да се върна“, написа музикантът в социалните мрежи през септември.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви