Rob Thomas се обедини с кънтри певицата Abby Anderson за интерпретация на песента от Dolly Parton и Kenny Rogers, празничната класика “I Believe In Santa Claus”

Текстът на трака, писан от Parton за колаборативния й албум с Kenny Rogers през 1984, Once Upon a Christmas, доказва особено навременен зов за хармония и надежда през този празничен сезон.

“Коледният албум на Kenny и Dolly винаги ми е любим всяка година. Когато стана време за него през тази година, веднага се сетих за Abby, защото има нещо характерно в нея и гласа й, който ми напомня за Dolly. Това, което ме удивлява, е начина, по който тя интерпретира песента и я прави тъжна и обнадеждаваща в същото време. Сякаш е приспособена за времето, в което сме сега, и наистина подчертава колко велик е текста в песен, която винаги е звучала наивно и забавно“, казва Rob.

“Rob ми писа в Деня на благодарността и ми каза, че трябва да направим кавър на тази песен. Честно казано си помислих, че е просто мил, защото той е НАЙ-милият, най-елегантният мъж, който съществува, но все пак му изпратих запис и много се радвам, че го хареса. Най-добрият Ден на благодарността някога!“, не крие възторга си Abby Anderson.

Насред предизвикателната година за музиката на живо, Thomas се превърна в един от първите артисти, който представи това, което нарича #SocialDistanceSessions по време на карантината вкъщи.

ФМ+

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви