Коледната класика „All You’re Dreaming Of“ на Лиъм Галахър (Liam Gallagher) се сдоби с нов видеоклип, дело на режисьора на хитовия сериал „Peaky Blinders“ – Антъни Бърн (Anthony Byrne)

Клипът всъщност е втората колаборация между двамата след трогателното видео към „One Of Us“.

Песента вече тръгна да катери класациите в навечерието на Коледа. Обявена като Record of the Week на Radio 2 и добавена в дневната плейлиста на Radio X, песента веднага удари Top 40 на официалната класация за сингли на Острова.

Заснето в снежна и безвременна обстановка, образът на черно-бялото видео – от духов оркестър до снежния пейзаж навън – улавя атмосферата на празничния сезон, но на фона на носталгичното изпълнение на Лиъм, което прави емоцията в песента сама да говори.

Финалният кадър се фокусира върху надписа на прозореца “THIS IS NOT HERE”. Това е лека референция към „Imagine“ на Джон Ленън – видео, което включва същата тази фраза и е оригиналното заглавие на арт шоуто на съпругата му Йоко Оно от 1971 г.

Лиъм описва видеото към „All You’re Dreaming Of“ като „Imagine“ среща „It’s A Wonderful Life’“

Вече налична дигитално, „All You’re Dreaming Of“ ще излезе и на плоча на 18 декември.

Чистите приходи от всяко теглене и всеки стрийм ще отидат за благотворителната организация Action For Children, от деня на излизането на песента до 31 декември 2020.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви