Благотворителна продажба на календари с картините на Маестро Климент Атанасов стартират от Фондация „Евелин Дуков”. Минималната цена за един календар ще бъде 25,00 лв., но всеки който желае може да заплати и по-голяма сума.

Събраните парични средства ще бъдат дарени на Община Царево и Община Бургас, които от своя страна целево ще закупят тестове за наркотични вещества за нуждите на „Пътна полиция” – Царево и Бургас.

Благотворителната инициатива е част от превантивната кампания на Фондация „Евелин Дуков”, която отбеляза на 03 декември три години от трагичната смърт на Евелин Дуков.

Управителният съвет на Фондацията е взел решение да присъди призове „ПОСЛАНИК НА ДОБРОТАТА“ на следните лица, които са подпомогнали последната им кампания:

1. Маестро Климент Атанасов
2. Димитър Николов – кмет на Община Бургас
3. Калоян Калоянов – директор на ОДМВР Бургас
4. Пламен Николов – началник сектор пътна полиция към ОДМВР Бургас
5. Георги Лапчев – кмет на Община Царево
6. Красимир Киров – началник на РУ Царево
7. Димитър Шаренков – ПИ ПК към РУ Царево
8. Росица Димова – председател на общинския съвет по наркотични вещества

От Фондацията заявяват, че поради необходимостта от спазването на противоепидемичните мерки през 2020 година официално събитие няма да се организира. Призовете ще бъдат връчени в индивидуални срещи след 10-ти декември. Към осемте отличени от Фондация „Евелин Дуков” отправят следното послание :

„Благодарим ви искрено за съдействието, отзивчивостта и ангажираността към каузата ни! Избрахме за вас призът „Посланик на добротата“, защото считаме, че дейността ви е мисия, а съвместната ни работа – кауза, за която си заслужава всички да се борим!“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви