Мъжката мода
Мъжката мода залага на удобство
Все по-често наблюдаваме спортното-елегантната визия като водеща тенденция в света на мъжкото облекло. Виждаме също, че по-силният пол залага на елементи като тениски и раници, особено днес, когато работата от вкъщи се превърна в ежедневие, а удобството е най-търсеното качество във всяка наша дреха.
Понякога се случва да не обърнем внимание на някои доста важни детайли и, макар да сме заложили на една по-различна визия, която е достатъчно добре оформена, липсата на хармония в нашето облекло може да ни изиграе лоша шега. С какво трябва да внимаваме, когато решаваме да наблегнем върху нашия спортно-елегантен стил?

Тениската – перфектен заместител на ризата

Днес вече се произвеждат всякакви модели мъжки тениски, които перфектно заместват ризите. Това е възможно с наличната яка, а заедно с тяхната едноцветност, лесно и удобно могат да бъдат поставени под сако или блейзър и така да бъде подчертана умело вашата спортно-елегантна визия.

Разбира се, тук е много важно да прецените необходимия за вас размер, защото неподходящата големина може да наруши ежедневния ви комфорт. Избирайте цветове, които добре биха си паснали с вашите панталон или дънки, за да затвърдите мнението, че имате добър вкус за облекло.

Мъжките маратонки като символ на завършеност в спортно-елегантната ни визия

Факт е, че видът на обувките ни много силно говори за това какъв човек сме всъщност. Любимите ни мъжки маратонки могат да придадат завършеност на нашата визията, а заедно с това стилът ни да остане непокътнат. Добрата поддръжка изисква време и средства, затова ви препоръчваме по-тъмни цветове.

За разлика от това, светлите маратонки веднага ще привлекат вниманието на партньора ви и биха имали положителен ефект във всяка една среща, особено ако тяхната чистота е забележима от километри. Удобството е водещ фактор и не бива да бъде пренебрегван само поради наличието на добър външен вид.

Мъжките колани – дребен, но важен детайл

Често пропускаме да отдадем необходимото внимание не само върху разнообразието от мъжки колани, но като цяло върху тези немаловажни детайли от нашето облекло. Оценяваме тяхната функция тогава, когато се нуждаем от тях. Друг е въпросът дали се грижим добре за външния им вид, особено когато се намират скрити под горната ни дреха и не представляват интерес за никого.

Подходящата дължина може само и единствено да увеличи дневния ни комфорт в нашето облекло. Ето защо е важно да избираме правилно колана, който ще поставим върху нас, без значение дали сме с дънки или панталон.

Мъжките суичери – топлина по всяко време

Ако има една дреха, която е любима както на мъже, така и на жени, без значение на каква възраст са те, то бихме казали, че това е мъжкият суичер. Може да го облечете както вкъщи, така и когато излизате навън, отивайки до фитнеса или до работното си място, ако то е достатъчно неангажиращо спрямо правилата за облекло.

Всички обожават мъжки суичери, защото те придават топлина и комфорт в най-студените дни, а през лятото ни предпазват от прохладния нощен вятър. Тази мултифункционалност определено привлича вниманието ни!

Раниците като необходимост за спортната визия на всеки мъж

Може би едни от най-удобните елементи на спортно-елегантния стил при мъжете са добре подбраните мъжки раници. В тях може да бъде съхранявано всичко – от книги и храна до облекло за фитнес и лаптоп. И всичко това само на едно място! Разбира се, ще ви бъде необходима по-голяма вместимост, но този проблем е лесно разрешим.

Не забравяйте, че големината на вашата раница не е най-важният казус. Визията е това, което всички ние виждаме още в началото, и е редно тя да бъде в синхрон с останалата част от облеклото ни, за да придадем завършеност на нашия образ.

Необходимо е да обръщате по-голямо внимание върху детайлите от вашето облекло. Често ставаме свидетели на случки, в които един-единствен елемент може да оскверни цялостната ни визия. Има моменти, в които не бива да допускаме точно това! Без значение къде отиваме, класата и стилът остават вечни. Променя се само видът на облеклото ни.

 

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви