Супергеройският екшън „Жената чудо 1984“ (Wonder Woman 1984) с Гал Гадот ще има необичайна премиера – филмът ще се появи едновременно в американските кина и в стрийминг услугата HBO Max на 25 декември. По света – там, където HBO Max не е достъпна – филмът ще излезе на голям екран седмица по-рано – на 16 декември.

Надеждата, естествено, е кината в тези държави да могат да привлекат поне някакви зрители с новата продукция, продължение на „Жената чудо“ от 2017 г.

Новият филм пренася амазонката Даяна (Гал Гадот) в 80-те години на миналия век, където тя отново се среща с отдавна изгубения си любим Стив Тревър (Крис Пайн), но трябва да се изправи и срещу нови предизвикателства – злодеите Cheetah и Макс Лорд (Педро Паскал от Game of Thrones и The Mandalorian).

„Жената чудо 1984“ се очакваше да е сред най-доходоносните филми на 2020 г. преди пандемията. Variety посочва, че прогнозите са били да изкара над 1 милиард долара в боксофиса. Сега обаче продукцията с 200-милионен бюджет не може да се надява на такива приходи с оглед на това, че половината от кината в САЩ все още са затворени, а много хора се притесняват да посещават киносалони.

webcafe.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви