Последната заповед на министъра на здравеопазването, с цел ограничаване разпространението на СOVID-19, не повлия на тренировъчния процес в СКК „Киокушин Спирит“.

От ръководството на бургаския клуб превключиха на режим онлайн занимания. Тренировките стартираха от днес в Zoom. Те за са най-малките състезатели на СКК „Киокушин Спирит“ и са разделени в зависимост от степента Кю, която притежават каратеките.

За всички възпитаници на клуба, които са над 18 г., тренировките ще протичат в залата по график.

Последното състезание, в която участваха възпитаниците на двукратната световна шампионка на ката – Сенсей Гергана Апостолова-Костова, беше през ноември в Кранево.

Надпреварата бе по ката и кумите за всички възрасти, организирано по инициатива на Българска Киокушин Асоциация – ИКО България и СКК „Ичи Геки Варна“, с треньор световния шампион Шихан Емил Костов.

Трима бургаски бойци спечелиха специални призове. Награда за „Най-техничен състезател“ при мъже заслужи състезаващият се за „Ичи Геки“ Богомил Костов, син на Сенсей Гергана Апостолова-Костова.

При децата същият приз вдигна Николай Стефанов. Наградата „Воля за победата“ при мъжете бе връчена на Димитър Пенджуров. В състезанието взеха участие около 150 каратеки от различните клубове в страната, членове на БКА – ИКО България.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви