Някои от най-красивите жени в света, а именно ангелите на Victoria’s Secret, в момента рекламират не толкова секси бельото на марката, а най-вече празничните ѝ пижами.

Сред топмоделите, които демонстрират ефектните пижами, са Барбара Палвин, Роми Стридж, Тейлър Хил, Джазмин Тукс и Шанел Иман. Някои от тях споделиха кадри от своите домове, показвайки как релаксират, как готвят или декорират дома си за празниците, облечени именно в новите пижами на бранда, които са направени от сатен и памук и са с красиви десени.

„Празниците винаги са любимото ми време от годината“, споделя Джазмин Тукс, която наскоро се сгоди. „Духът и енергията по това време на годината винаги са толкова вълнуващи! Очаквам с нетърпение да създам нови традиции с моя годеник.“

Роми Стридж, която всеки момент очаква първото си дете, пък добавя: „След появата на COVID-19, вирусът, заради който хората спряха да се прегръщат, бих искала за Коледа да можем да гушнем бебето си!“

Сред топмоделите ветерани, които рекламират комфортните пижами и домашни роби на марката са чехкинята Даниела Пестова и датчанката Хелена Кристенсен.

Коледа наближава, а удобната и луксозна пижама е перфектният подарък, както за най-близкия ви човек, така и за всички членове на семейството ви. Вижте красивите идеи за пижами на Victoria’s Secret.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви