Време е да извадите шапките и шаловете, ако досега не сте
Време е да извадите шапките и шаловете, ако досега не сте

Време е да извадите шапките и шаловете, ако досега не сте.

Обикновени плетени шапки

Удобни и много топли, класическите плетени шапки са винаги на мода. По принцип се носят с шушляково яке и по-спортен стил. През последните години обаче модните блогъри преобазиха плетената шапка, носейки я с елегантно палто или тренчкот, като част от street style визия.

Пухкави зимни шапки

Доста по-шик и открояващи се, пухкавите зимни шапки също са актуален тренд за сезона. Тук разнообразието от модели е огромно – както по-елегантни, тип калпак, така и по-спортни – разновидност на плетените шапки. Пухкавите зимни шапки са забавни и топлят много – за практичност и добро настроение в зимните дни.

Шапки с широка периферия

Тенденциите за зима 2020 няма да са същите без елегантните шапки с широка периферия. Те са подходящи за по-топлите зимни дни. Идеално допълват всяко палто или тренчкот. Ако сте почитатели на цветния стил, можете да добавите красива брошка, панделка или шалче, за да разнообразите модела. На по-креативните предлагаме да опитат да декорират с обеци – моделите с щифт са идеални за целта (особено ако сте изгубили едната и сте развалили чифта!). Не е нужно да купувате нова шапкаа, за да имате нова шапка!

Шапки кофа

Някои дизайнери определят шапката кофа като нещо средно между спортния и елегантния стил. И са прави. Вдъхновена от street style модата, днес шапката кофа има много интерпретации – и хипстърски, и елегантни и дори спортни. Всъщност шапката кофа е удобна за ветровитите зимни дни. Можете да я носите както с яке, така и с елегантно палто.

Шалове вместо шапки

Една от интересните и необичайни тенденции за сезона е шалът като заместител на шапката. Този тренд е силно повлиян от модата на 70-те години, както и от джипси стила. Няма да се хареса на всеки, това е сигурно, но пък много дизайнери го обявиха за топ тенденция. Съчетава се добре с яке от деним и парка модели.

Барети с френски чар

Зимата няма да е същата, без щипка френско очарование. Класическата френска барета е сред топ тенденциите за есен/зима 2020-2021. Баретата е идеално допълнение към тренчкота и чудесна за слънчевите зимни дни.

Кариран шал

Любим както на жени, така и на мъже, карираният шал е актуален почти всяка зима. Този сезон виждаме блогърите и популярните личности да го носят по два начина – като класически шал на шията и като наметало, върху якето или палтото.

Малък копринен шал

Малкият копринен шал със сигурност няма да ви стопли в зимните дни, но пък изглежда много елегантно. Независимо дали изберете да го съчетаете с красива рокля, или класическа бяла риза, няма да сгрешите.

Кръгли шалове

Завършваме модния обзор на зимните аксесоари с най-топлото предложение за сезона. Няма значение дали го наричате кръгъл шал, или шал яка, той ви гарантира уют, топлина и удобство дори в най-студеното време. По-обемните модели могат дори да се носят на главата, подобно на кърпа.

 

rozali.com

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви