Известна тенденция в аксесоарите от 80-те се завръща. Любимите бижута на Мадона, с които сме я виждали в различни клипове и сега, включвайки се на живо в Instagram, отново са на мода.

Попиконата, която е любимка на не едно поколение, обича да наслагва няколко различни верижки и синджири с мъниста на врата си, като по тях задължително има разнообразни висулки. Една от най-важните за нея е кръстът.

В част от своите видеа Мадона носи златни вериги в различна форма и големина. По някои са закачени надписи, камъни или пък просто минималистични висулки. Сега виждаме подобни аксесоари в бижутата за сезон есен/зима 2020.

Докато през лятото нежните златни или сребърни синджирчета с една дребна висулка бяха предпочитани, сега броят им се увеличава. Общо взето, колкото повече пластове има, толкова по-добре.

Колиетата от три, четири или повече вериги, част от които се различават от останалите, може да се видят в колекциите на различни марки. Такива певицата обича да комбинира с любимата си броеница с кръст – черна, в бяло или с многоцветни мъниста. Има и модели, които са с естествени камъни по тях.

Бижутата с вериги и мъниста с различна форма се предлагат в различни цветове и дължини, отговарящи на потребностите дори и на най-претенциозните дами.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви