Бързо производство за наркотици
Бързо производство за наркотици

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения,

са задържани 5 души. Иззети са различни по вид и грамаж наркотични вещества. Образувани са – 2 бързи производства и 2 преписки. Спрямо петте лица са повдигнати обвинения от Районна прокуратура – Бургас

Най-характерния случай е от 18.11., когато около 23.30 ч. в с. Тънково, служители от Районно управление – Несебър спрели за полицейска проверка лек автомобил „БМВ 750“, с бургаска регистрация, управляван от 24-годишен бургазлия, с когото се придвижвали още двама младежи от с. Равда /на 18 и 23 години/.

В 23-годишния, при извършения личен обиск, са открити и иззети марихуана и електронна везна. Младежът е задържан за срок от 24 часа. Извършено е претърсване в дома му на ул. „Вардар“, като са намерении и иззети :

суха тревна маса с общо тегло около 68 грама / марихуана/ и бяло прахообразно вещество / кокаин/. По случая е образувано бързо производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви