Доли Партън
Доли Партън

Мечтата на Доли Партън да украси корицата на сп. „Плейбой“ по случай 75-ия си рожден ден скоро може да се превърне в реалност, съобщава сайтът TMZ

Сега топката вече била в нейното поле.

Ето как стоят нещата – легендарната кънтри певица си била заплюла корицата на януарския брой на Playboy – когато както тя, така и списанието ще навършат 75 години – и сега чувствата се оказали взаимни. От редакцията на Playboy съобщили на TMZ, че ще бъдат много щастливи отново да снимат мис Партън и тя знаела, че е достатъчно да каже само една дума и ще бъде включена.

Доли се появи за първи път на корицата на списанието още през октомври 1978 г., когато беше на 32 години – в костюм на зайче, и показа голяма част от най-хубавите си качества

Иконата на кънтри музиката каза пред тв шоуто „60 минути Австралия“ още през март, че се надява отново да се появи на корицата, когато навърши 75 години, и дори се пошегува, че може да носи същия костюм, както през 1978-а, защото мерките ѝ не са променили – но не знае какво мислят по този въпрос в списанието. Е, сега вече е ясно.

Забавен факт – на 75 години Доли НЕ би била най-възрастната жена, която позира за Playboy

Тази чест все още принадлежи на Виктория Валентино, която застана пред обектива на списанието на 77. В тази престижна класация българският „Плейбой“ изостава значително. У нас рекордът принадлежи на Лили Иванова. Когато през 2002 г. тя позира за култовото списание, беше само на 63.

Сега

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви