мивка тип кура
мивка тип купа

Ако искате да разчупите традиционната визия на банята и да добавите закачлив елемент, то мивката тип купа е добро решениe

Ето какво трябва да знаете преди да си закупите мивка тип купа за баня.

Плюсове

Стил

Това не е мивка, която ще видите във всяка баня, и определено придава стил и изтънчен вид, така че да си кажете „уау“.

Монтаж

Този тип мивки са много по-лесни за монтирани, тъй като се слагат върху шкафа, а не се закачат на стената.

Гъвкавост

Тъй като са лесни за монтирани, съответни са и лесни за подмяна и може да сменяте облика на бянята си, като през няколко години подменяте мивката с друг модел от същия тип купа.

Повече пространство около мивката

Този модел мивка позволява около нея върху самия шкаф да държите всякакви принадлежности, така че реално получавате допълнително пространство за вещи в банята, избирайки мивка тип купа.

Минуси

Може да имате проблем с височината

Обичайно мивките тип купа за баня са дълбоки и изискват по-нисък шкаф за баня, върху който да бъдат поставени, така че да не се окаже, че мивката стърчи. Именно този проблем понякога представлява проблем, ако банята се използва редовно от деца или по-ниски възрастни.

Трудно почистване

Зоната в основата на мивката понякога е труно достъпна и съотвено почистването там е предизвикателство. Освен това, ако сте избрали стъклена мивка, то това означава, че почти след всяко ползване ще си личат петна от сапун, паста за зъби, пръсти и т.н.

Липса на стабилност

Може да се окаже, че този тип мивка не е достатъчно стабилен, предвид че се монтира в малък отвор върху шкафа. Малката основа, върху която се крепи мивката може да я направи нестабилна.

Чупливост

Откритият и по-тънък ръб на този тип мивки ги прави податливи на чупене и поява на пукнатини.

 

rozali.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви