Крадците са задържани

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас оказали съдействие на двама бургазлии – 48-годишна жена, собственик на магазин за плодове и зеленчуци и неин клиент – 41-годишен мъж, осъществили граждански арест на извършител на портфейл със сумата от 550 лв., лични документи и дебитни карти, собственост на жената.

Установено е, че това е 42-годишен криминално проявен и осъждан мъж от бургаския квартал „Победа“, който влязъл в магазин за плодове и зеленчуци, разположен на ул. „Балкан“.

След разконцентриране на собственичката, чрез искане за разглеждане на различни артикули, успял да открадне дамския й портфейл, след което излязъл от магазина. Жената констатирала кражбата и се развикала, като на помощ й се притекъл 41-годишния нейн клиент.

Двамата побягнали след извършителя на кражбата по ул. „Залесителна“ в посока бул. „Захари Стоянов“, като успели да задържат криминално проявения и осъждан бургазлия, в когото дошлите на място полицаи намерили откраднатия портфейл заедно със сумата, личните документи и дебитните карти.

42-годишния бургазлия е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви