Твърде неочаквано за мен беше това, което се случи и съм много развълнуван, че водих отбора
Твърде неочаквано за мен беше това, което се случи и съм много развълнуван, че водих отбора

В отсъствието на старши треньора Николай Желязков, „Нефтохимик“ победи с 3:2 „Хебър“. Бургаският тим бе воден от помощника му Теди Дремсизов, който сподели, че през целия мач е бил във връзка с колегата си.

„През цялото време държах връзка с Ники Желязков, както и през дните, когато го нямаше на тренировка. Огромна част от нещата, които направихме днес са по негови указания.

Твърде неочаквано за мен беше това, което се случи и съм много развълнуван, че водих отбора. Обстановката е такава, че във всеки един момент може да останем без някой. Затова всички заедно си помагаме. С отборна игра спечелихме в една изключително сложна ситуация с болни и контузени състезатели. Дори на поста диагонал нямахме смяна, но най-важното че победихме“, каза младият специалист.

„Успяхме за Суперкупата, успяхме и сега да победим „Хебър“ в условията на пандемия, която не се знае кога ще свърши. Изключително важно е да печелим във всеки мач, защото не се знае до кога ще играем. Не се знае след това ще има ли прекратяване или не, и затова е важно да печелиш точки“ убеден е Дремсизов.

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви