Известните личности също изпитаха тежестта на изолацията. За тях не бяха разпънати червените килими, по които да се покажат дизайнерските рокли, бижута и обувки. Вместо това звездите служат за вдъхновение със своите домашни тоалети. И тъй като нямат кой знае колко работа, те се насочват към други професионални сфери.

Вземете Джъстин Бийбър за пример. Въпреки че звездата пуска песни от дома си, той се фокусира и върху разширяването на модната си марка „Drew Bieber“. Досега изпълнителят беше пуснал на пазара домашни чехли, суитшърти, блузи, предпазни маски, спортни долнища и други. Преди няколко дни стана ясно, че Бийбър е направил още една стъпка към завоюването на модния връх. И то в буквалния смисъл.

Джъстин се похвали, че вече е дизайнер на crocs. Това е нещо средно между чехъл и сандал, което се превърна в истински хит през последните няколко години. Отпред обувката е затворена като чехъл, но отзад се забелязва и верижка, която напомня много за мъжките сандали. Бийбър публикува видео в Instagram, с което официално обяви новия си продукт в модната линия.

„Нося crocs откакто се помня и най-накрая имам свой дизайн“, пише звездата. Моделът е в жълт цвят, който е основен за цялата модна марка. Във видеото Бийбър държи нож над обувката и пита своите фенове дали това е истинско, или е торта. Оказва се, че е сладкиш, но изпълнителят уверява, че наистина продава crocs на официалния си сайт.

И докато някои смятат, че този модел обувки са строго за дома, много от модните марки ги представиха като опция за излизане.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви