хороскоп

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, ноември ще бъде месец на промени в дома ви, които ще са свързани с повече домашни и семейни ангажименти, повече задачи, които няма да търпят отлагане.

През ноември ви предстои събиране свързано с роднина поради семеен празник или поради друга някаква причина.

Възможно е да преживеете специални емоции с родственик, който живее надалеч от вас. Ноември носи затруднения или проблеми с жена, поради възникване на противоречия, спорове или недоразумения с нея.

Вероятно тези събития ще имат някаква връзка с ваша или нейна романтична (семейна) връзка.

Ноември може да се окаже преломен месец за вас, тъй като ще можете да оставите зад гърба си тревоги и притеснения, които сте преживели през последните месеци.

Пред вас е месец, в който ще възникнат нови такива, но те по-скоро ще касаят необходимостта от промяна в начина ви на живот.

През този месец ще имате късмет, който може да ви отвори път към един успех, стига да сте настроени новаторски, с по-далновиден поглед в бъдещето.

През ноември избягвайте конфликти за пари. Няма да спечелите. И да загубите нещо, няма да си го върнете. Съхранете емоциите и енергията си за по-добри неща. През ноември може да получите пари или пратка от някой, който живее в друг град или държава.

Една новина може да ви разтревожи и това по някакъв начин ще е свързано с пътуване или със събития на разстояние от вас. През ноември може да ви изненада една неочаквана среща, събиране или гостуване на приятели.

Този месец носи приятни изненади, които ще дойдат от страна на приятели, които живеят в друго населено място.

Жените Овен да бъдат внимателни със здравето си. Внимание ще изискат отношенията ви с хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен, които ще имат проблеми, за чието разрешаване ще се нуждаят от помощ.

Мъжете ще търсят начин да излязат от една деликатна ситуация свързана с тяхна неуместна лъжа или шега.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през ноември ще преживеете важни събития в семейството си и в кръга си от родственици. Възможно е те да живеят в различни населени места и това да изиска пътуване от ваша страна.

Събитията, с които приятели и роднини ще успеят да ви изненадат, ще оставят след този месец специални спомени за вас.

Това ще бъде едно благоприятно време за начало на ново приятелство, за развитие на романтична връзка или за начало на съвместно съжителство. Не допускайте напрежение, ако сте в процес на организиране важно за вас пътуване. Най-вероятно всичко ще се случи по най-добрия за вас начин, независимо от развитието на някои нови обстоятелства.

Като цяло ноември вещае за вас нов шанс или късмет свързан с пътуване или с хора от далеч. През този месец мнозина от вас ще бъдат на прага на важен успех. Ще възникнат моменти, в които ще ви се наложи да решавате и действате бързо.

През ноември не бива да си позволявате да отлагате ангажименти или задължения, защото времето ще е много решаващо за вас. През този месец ще получите новина свързана с роднина, която ще ви зарадва.

Ще получите покана или предложение, което ще има особено значение за вас.

През ноември ще успее да ви изненада подарък или жест на внимание, независимо дали имате конкретен повод за това. Този период ще бъде благоприятно време за приключване на проект или ангажимент в кариерата ви и за стартиране на нещо ново.

Вероятно ще ви се наложи да имате по-голям разход на пари поради пропуснати плащания или финансови задължения.

Жените ще са лесно податливи на песимистични настроения, страхове, паника вследствие на събития в обществен план. Като цяло нищо не ви застрашава, но вие определено ще сте неспокойни и предпазливи.

Мъжете ще се сблъскат с опърничавия характер на човек от дома си. Протвиопоставянията могат да създадат напрежение в домашните ви отношения з ададен период от време.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, ноември ще бъде запомнен с важно събитие в живота на момче или мъж от кръга ви роднини или близки приятели. Това няма да бъде най-безгрижния ви месец. Напротив, ще се преживеят някои сложни моменти свързани с възникването на нови обстоятелства в обществено – политически план, с ваша грешка, пприбързани действия, неудачни нови познанства.

Мнозина сега ще претърпят някаква загуба вследствие на нечия проява на неискреност или лъжа. Срещите през този месец могат да се отразят благоприятно на ваши важни отношения или обществени дейности свързани с някаква благородна или политическа кауза.

През този месец ще имате своите лични надежди свързани с дете или други млади хора около вас. Мнозина ще са в очакване на събитие свързано с раждане на дете или друга важна промяна свързана с дете, с млад родственик.

През този месец ще ви зарадва новина свързана с човек, който ще се опита да направи нещо във ваша полза или за ваше добро.

Затрудненията от финансов характер (където възникнат такива) ще са свързани предимно с неочаквани разходи за дома, с по-големи битови сметки и др. Неразумното харчене на средства от семейния бюджет може да предизвика напрежение в семейството.

През този месец може да преживеете емоционално една неприятна новина свързана с мъж, когото познавате.

Жените Близнаци ще се ангажират с разрешаването на неприятности или ситуации свързани с превозно средство, с хора, които живеят на разстояние и др. Бъдете внимателни ако ви предстои сериозно пътуване през този месец.

Мъжете ще имат повод за радост в работата си, чрез постигане на конкретни или важни резултати и успехи. Контактите ви с представители на различни институции ще имат благоприятно за вас развитие.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през ноември ще се завърти едно по-голямо напрежение около вас. Бъдете готови за всякакви ангажименти, ситуации и срещи, които ще трябва да бъдат изпълнени навреме.

През този месец положителни емоции може да имате около едно пътуване лично за вас или за ваш близък човек.

През ноември ще имате много по-динамични онлайн контакти с приятели или роднини. Вероятно ще ви развълнува една радостна новина или телефонен разговор с някой, който живее близо до вас.

През ноември ще преживеете едно емоционално събитие свързано с мъж.

Една от основните ви неприятности през този месец може да дойде чрез една лъжа за вас или такава, която ви засяга лично по някакъв начин. През ноември ще имате конкретни очаквания за реализация на ваш план или надежда свързана с имот или с някакъв вид имущество.

За тези от вас, които ще са ангажирани през този месец със съдебно дело нещата ще имат по-дълго развитие от това, което сте очаквали. През ноември ви се наложи да отложите една среща, събиране или разговор поради възникване на нови обстоятелства.

В работата си бъдете предпазливи с колеги или с клиенти. Избягвайте да си създавате проблеми.

През ноември ще ви се наложи да положите грижи за вашето здраве или за здравето на близък човек. Избягвайте самолечение без консултация с лекар или специалист.

Жените ще проявят щедрост към деца или близки хора. Ще искате да им давате радост водени от някакви емоции или странни предчувствия. Мъжете ще имат добри финансови възможности, но не избързвайте с харченето на пари, които всъщност би било добре да спестите точно сега.

Срещи или разговори с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни ще са свързани предимно с важни по значимост събития от личния ви, семеен или обществен живот.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, ноември ще го запомните с един важен ангажимент свързан с момиче или с жена. Това ще бъде един благоприятен месец за покачване или стабилизиране на доходите ви, особено на тези, които ще получите от работа или бизнес.

През този месец може да очаквате увеличение, премия или предложение за по-добре платена работа.

Ноември обаче може да се окаже нестабилен месец в емоционален или любовен план. Ще възникнат събития, които ще въздействат на вашата емоционална и чувствителна душа по най-различен начин.

Очаквайте през този месец новина или предложение, което ще изиска от вас бързи реакции или отговор.

През ноември успех може да очаквате от едно пътуване, което може да има връзка с постигане на по-добри доходи, да бъде свързано с работа или с бизнес и др. Мнозина ще получат през този месец пари от друго населено място.

През ноември определено ще имате възможност за допълнителен доход, като за всеки един от вас източника ще бъде различен, но с легален характер. Разбира се, тази благоприятна тенденция важи за тези от вас, които на всяка цена търсят подобна възможност.

Ноември ще бъде благоприятен месец за тези от вас, които са ангажирани с някакъв съдебен или юридически казус.

През този месец ще бъдете част от важни събития в живота на дете, внуче или друг по-млад от вас човек от семейството ви. Този месец вещае новина или събитие свързано с неочаквана или нежелана бременност в живота на роднини или приятели. Несемейните представители на зодия Лъв ще имат ново запознанство с човек от друго населено място.

Жените Лъв ще започнат подготовка за едно събиране или гостуване, което ще се състои през следващите няколко месеца. Мъжете ще имат професионални отношения с мъж, от които може да очакват важни резултати, успех, постигане на конкретна цел, нов бизнес и др.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е месец, в който ще имате повече отговорни, определящи бъдещето ви професионални или бизнес ангажименти. Безработните или търсещите нова работа ще имат възможност да намерят работа, но като цяло е добре да се съобразявате със ситуацията в страната, където живеете.

През този месец ви предстоят няколко интересни събирания или виртуални разговори, като те ще бъдат с ваши приятели или съмишленици в някаква обща кауза. Възможно е през този месец в живота ви да се появят нови съседи, квартиранти или да възникнат други промени в района (квартала), където живеете.

Здравето на роднина ще изиска внимание или необходимост от специални грижи и наблюдение. През ноември ще получите новина свързана с инцидент с човек, когото познавате. През този месец мнозина ще имат възможност да съживят стара приятелска връзка, но ще се поддържа една дистанция в отношенията ви.

През този период може да преживеете раздяла с роднина или с приятел поради пътуване в друг град или държава. Динамично развитие ще имат романтичните връзки с любовния ви партньор, като те ще следват развитието на вашите отношения от предходния месец.

Събития в живота на момиче или на жена от семейството ви ще е повод за емоционални разговори. Този месец ще благоприятства началото на една нова любов с човек, с когото ще имате интересни интелектуални или други допирни точки.

Някои събития през ноември може да имат бавно развитие, тъй като те ще останат актуални и през следващият месец.

Ще възникне временно напрежение около пътуване или разходите, които ще възникнат около него. Възможно е възникване на нови обстоятелства или промени в планове свързани с пътуване през този или следващият месец.

Жените ще се постараят да си осигурят достатъчно емоционален и психически комфорт през този месец. Начините за това ще бъдат различни и индивидуални. Мъжете ще планират важна за тях покупка и евентуалната организация около нея.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през ноември ще имате големи надежди и очаквания за положителното развитие на ваши планове и ангажименти. Ще очаквате развоя на някои събития и в този смисъл ноември може да бъде интересен месец за вас, но по-скоро като наблюдатели.

През този месец мнозина ще имат възможност да намерят нови източници на доходи или ще останат изненадани от една неочаквана печалба.

През този месец действия или думи на човек от семейството могат да ви наранят емоционално или да създадат напрежение в отношенията ви. Личният ви живот ще бъде интересен, тъй като ще имате различни срещи, ще възникне възможност за пътуване и за създаване на нови познанства.

Това ще бъде един благоприятен месец за уреждане на наследствен въпрос или имотен спор.

Предстои ви да получите новини свързани с развод или друг вид раздяла в семейството на хора, които познавате. През ноември ще имате среща или разговор свързани с ваша любовна връзка ( включително такава свързана с миналото ви).

Предстои ви да се ангажирате по-сериозно с образованието или развитието на определени заложби на ваше дете или внуче. През този месец може да очаквате гости или контакти с хора от път, които (ако пристигнат в дома ви) ще ви донесат много емоции.

На мнозина от вас им предстои пътуване с цел гостуване, но един такъв план може да преживее някаква промяна.

През този месец бъдете внимателни с хора, които са ваши съседи, наематели или хазяи. Жените Везни трудно ще променят планове или намерения на партньора си или на друг човек от семейството.

Вероятно ще ви се наложи да следвате тези събития или промени, въпреки своето нежелание. Мъжете ще преживеят емоционален сблъсък с човек от собственото си семейство.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през този месец ще ви зарадва новина или събитие свързано с мъж, когото познавате, или с когото имате роднинска връзка. Обърнете повече внимание на хората от собственото си семейство.

Опитайте се да им отделяте повече време за интересни и полезни разговори. През този месец ще бъде важно да поддържате добра комуникация, да не се затваряте в себе си, да не игнорирате опитите на другите да разговарят с вас.

През този месец ви едно изпитание, което ще ви даде важен за вас житейски урок.

През ноември повечето от вас ще могат да очакват пари или придобивка от страна на човек, който живее извън вашия дом. Също така през този месец ще се зарадвате на пари в семейния си бюджет, които ще дойдат чрез увеличение на нечия заплата, пенсия, рента и др.

Пред вас е един месец, в който ще имате възможност да разрешите стари проблеми или неприятности. Ще получите интуитивно или чрез помощ от някой друг информация как да приключите със сложни ситуации в дома или в работата ви.

Възможно е да възникне малък (определено разрешим) проблем с ваши съседи, хазяи или наематели. През ноември ще получите една дългочакана новина или предложение, от което ще трябва да се възползвате максимално. Такива неща не се случват всеки ден.

През този месец ще успеете да уредите във ваша полза документ, договор или споразумение. Ноември може да се запомни със събитие, което ще бъде знак за един важен прелом в живота ви. След този месец много неща в живота ви вероятно ще имат съвсем различно развитие.

Жените Скорпион ще се вълнуват за здравето или семейните проблеми на приятели. Мъжете могат да проявят нежелана или необяснима ревност, да покажат чувство за собственост или власт в личните си или семейни отношения. Последствията ще са индивидуални, и като цяло – неприятни.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през ноември се подгответе за сериозна работа, за да успеете да разчистите насъбрали се проблеми, които е добре да приключат преди края на годината.

Това ще бъде благоприятно време, когато ще имате възможност да разрешите заплетени или сложни ситуации от миналото и от настоящето си.

През месец ноември може да очаквате пари чрез документ, по банков път или чрез договор. Мнозина от вас ще имат възможност да договорят по-висока заплата или да направят промени в работата, създавайки си по-добри условия.

Ще възникне благоприятна за вас ситуация свързана с уреждане на финансов проблем или на други важни взаимоотношения чрез документ. През този месец ще имате посещение в дома си от страна на приятели или роднини, които ще споделят с вас свои проблеми или притеснения.

През ноември ще присъствате на среща свързана с човек, който е ваш колега, ръководител или бизнес партньор. Изненадите през този месец основно ще имат връзка с хора от кръга ви роднини или приятели. Може да ви изненада новина за бъдещо майчинство, за раждане на дете и др.

През този месец ще може да постигнете добро развитие на нещата в работата или в бизнеса ви. Ще получите информация или предложение, които ще ви дадат нови идеи и цели.

Мнозина ще имат повод за радост на работното си място.

През ноември може да присъствате на събиране или разговор свързан с момиче или жена от кръга ви роднини. Най-вероятно тези неща ще са свързани с промяна в живота и.

Ако сте несемейни през този месец вероятно ще преживеете първа романтична среща или ще поставите основите наново виртуално познанство.

Жените ще имат притеснение около здравето на човек от семейството си. Мъжете ще се зарадват на новина или предложение, което ще им даде надежда в труден момент или ситуация.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е месец, в който ще възникнат сериозни ангажименти, от чието развитие ще зависи как ще приключите годината: с какво настроение, с какви резултати и с какви отношения.

През този месец професионалните ви ангажименти и планове ще са доста нестабилни, тъй като много често тяхното изпълнение няма да зависи само от вас. Влияние върху тези дела ще има от страна на хора, чиито обещания са променливи или се водят единствено от собствените си интереси.

Това ще бъде един напрегнат месец за тези от вас, които са търговци или производители. Не преживявайте твърде емоционално възникналите през този месец неприятности, тъй като това ще рефлектира върху здравето ви.

Като цяло ще бъде добре да избягвате конфликтите и психическото натоварване.

Вероятно сами ще се натоварвате с несъществуващи проблеми или страхове. През този месец ще сте съпричастни към събитиe от любовен или семеен характер в живота на роднина. Възможно е събитие свързано с годеж или сватба.

Предстои ви събиране, което ще е нещо специално извън обичайните празнични събирания в живота ви. През този месец ще възникнат повече разходи свързани с жена.

Жените Риби ще имат по-благоприятни възможности за развитие на финансовите си дела. Не са изключени неочаквани пари или по-голяма печалба ако сте търговци, производители или работите в сферата на услугите.

Мъжете ще запомнят този месец с малка лична радост, която в повечето случаи ще съхранят единствено за себе си.

Източник: https://astro.velida.net

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви