21-годишна поморийка кара на амфетамин

През тази седмица служителите от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас са провели специализирана полицейска операция по безопасност на движението, съобщават от ОДМВР-Бургас.

Тя включва няколко направления :спазване на изискванията за скоростен режим, съблюдаване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и отнемане предимството на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки

На територията на Бургас–град са констатирани 732 нарушения на скоростта. От тях в 4 случая превишената скорост е над 50 км./ч – водачите са санкционирани с три месеца лишаване от правоуправление и парична глоба, следваща законовите указания за надвишената скорост.

Прави впечатление, че нарушенията, свързани със скоростта са скочили за седмица с 320. През миналата те бяха 412.

В същото време обаче случаите са превишена скорост с над 30км/ч са намалели,  като за предходната седмица те са били 13.

С глоба в размер на 30 лв. са санкционирани осем велосипедисти, като две са основните нарушения, извършвани от тях: управление на велосипед без оборудване и преминаване през зони за пешеходци без велосипедиста да избутва велосипеда /най-вече ул. Александровска” и ул. „Богориди”/.

За непреминаване на указаните за целта места за седмицата в Бургас са санкционирани 11 пешеходци, а един водач на автомобил е наказан за отнемане предимството на пешеходец

 

 

 

1 КОМЕНТАР

  1. Страшна работа свършиха катаджиите, скрити пак в храстите от две седмици на всички места с неадекватни ограничения 60 с новите камерки…. 🙁 никога няма да се промени отношението на хората към цялата система така, колко катастрофи предотвратихте точно на излизане и влизане в Бургас ? вчера само дето не бяха вкарали патрулката в блатото зад къщичката им да се крият …. цялата ви работа е една стакмистика! Нали сте страшни командоси всичките? що не излезете да кажете по колко глоби ви карат дневно да отчитате да не ви се карат !? Срам !

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви