Васил Стоянов никога не е играл пред празни трибуни
Васил Стоянов никога не е играл пред празни трибуни

Заради положителната проба на К-19 бе отложен четвъртият кръг в Националната баскетболна лига, в който „Черноморец“ трябваше най-после да стартира. Установеният случай е в националния отбор за мъже след края на лагера в Ботевград и Правец

Така трите срещи от четвъртия кръг на шампионата, които трябваше да се играят по новата променена програма на 2 ноември, няма да се състоят. Това е в изпълнение на предвидената законова 10-дневна карантина на контактни лица.

Мачовете са „Черноморец“ – „Рилски спортист“, „Ямбол“ – „Левски Лукойл“ и „Спартак“ (Плевен) – „Черно море Тича“

Все още не е ясно какво ще стане с мачовете, насрочени за 7 ноември, които също влизат в този срок от 10 дни.

Както е известно заради К-19 в „Черноморец“, отборът все още няма изигран нито един мач за новия сезон в НБЛ. Мачът от четвърти кръг на 2 ноември щеше да е дебютен за новия треньор на „акулите“ Васил Евтимов

Що се отнася до трикольорите, националният селекционер Росен Барчовски събра част от състезателите, на които ще разчита за евроквалификациите. Сред тях е и бургаският талант Константин Костадинов. Състезателят на „Реал Мадрид“ се отчете с пет точки в контролата на срещу „Балкан“, завършила с победа за националите с 90:79. Това беше дебютно участие при мъжете за 17-годишния Костадинов.

Отборът на България се подготвя за мачовете от европейските квалификации, които са в края на ноември

Заради пандемията от коронавирус, всички срещи от нашата група ще се проведат в Сараево. Съперници на „лъвовете“ са Босна и Херцеговина и Гърция.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви