Маите са контактували с извънземни
Маите се окнтактували с изванземни

Фактът, че човешката раса контактува с извънземни, става все по-ясен с всеки изминал ден. И въпреки че някои от нас все още са настроени скептично, повечето започват да осъзнават истината, за която се говори от десетилетия. Още едно, трудно опровержимо, доказателство е дело на мексиканското правителство, което разсекретило документи и снимки на предмети, описващи контакт на маите с извънземни.

Изключителните дискове, които свидетелстват за среща на маите с извънземни, са открити от Националният институт по антропология и история (INAH). Според института дисковете са открити още преди 80 години, но са укривани от мексиканското правителство. Археологическите находки са представени на обществеността за първи път в документален филм, наречен Откровения на маите за 2012 и нататък (2006 г.):

Снимките на енигматичните дискове са представени на конференция в Германия през 2011 г.

Ето и какво най-вероятно представляват изображенията, отбелязани с цифри /на снимката горе/:

(1) Двата пръстена най-вероятно изобразяват Земята и нейната атмосфера.
(2/3) Смята се, че това е комета или астероид, насочил се към Земята.
(4) Космически кораб, който вероятно трябва да отклони астероида.
(5) Астронавт, който контролира космическия кораб.
(6) Още един космически кораб.

Най-високопоставеният държавен служител в Мексико, който си е позволил да говори за контакти с извънземните, се казва Луис Аугусто Гарсия Росадо (Luis Augusto García Rosado).

Той разказва за срещи между маите и извънземни,

описани в древни текстове, които правителството е държало в тайна в продължение на десетилетия. Росадо споменава и 3000-годишни установки за кацане на космически кораби в джунглите на Мексико.

Но около случая с разсекретяването на снимките и документите не се е вдигнало много шум. Човек би си помислил, че толкова важна информация не би убягнала от зоркото око на обществеността, но събитията в крайна сметка са останали в сянка, а истината продължава да е пред очите ни.

А фактът, че публикуването на толкова сензационни факти минава „под сурдинка“, говори за нещо друго. Именно, че май наистина съществува „теория на конспирацията“. И има сили и механизми, които могат да заметата под килими и най-очебийните факти – неизгодни за властите.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви