Крадлата е от Казанлък
Крадлата е от Казанлък

Служители от Първо Районно управление – Бургас разкриха кражбата на чанта от преносим компютър, съдържаща служебни документи и сумата от 22 000 щатски долара. Парите са на варненска корабна фирма, съобщават от ОДМВР-Бургас

От подробностите по случая става ясно, че кражбата е станала на 29.09. около 17.30 ч. от купето на лек автомобил „Дачия Дъстър“. Колата е с варненска регистрация, ползвана от 33-годишен мъж от варненското село Каменар. Тя била паркирана пред магазин „Абсолют“ на бул. „Демокрация“ №22.

Крадлата е 33-годишна криминално проявена жена от Казанлък

Същата е задържана от служители на Първо Районно управление – Варна. Жената направила пълни самопризнания, като върнала сумата от 5 400 долара и 1 535 лв., както и бижута и луксозни стоки, закупени с част от откраднатата парична сума.

Установено е, че 33-годишният мъж спрял автомобила и влязъл в магазина, за да си купи храна и напитки, но не заключил купето на колата

Жената /без постоянна работа и адрес/ преминала случайно покрай автомобила и видяла, че колата не е заключена. Тя отворила вратата, взела чантата от преносимия компютър и същата вечер напуснала Бургас.

След множеството оперативно-издирвателни действия, предприети от полицейските служители, е установена самоличността й, като са проследени различни нейни маршрути в България. Последно е локализирана във Варна, където е и задържана.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви