Ким Кардашиян
Ким Кардашиян

Ким разкри, че с един пост в Instagram може да направи повече пари, отколкото печели за цял сезон на “Keeping Up With the Kardashians”.

За интервюто си в “My Guest Needs No Introduction With David Letterman” Кардашиян признава, че не би постигнала всичко, на което се радва днес, ако го нямаше риалити шоуто за семейството й. И въпреки това тя споделя, че последните сезони са снимани предимно от носталгия.

“Реално можем да публикуваме нещо в социалните мрежи и да изкараме повече от това, което получаваме за цял сезон на шоуто”, разкри Ким.

Макар и да не разкри точните цифри от предишни репортажи знаем, че цените й за пост доближават цифри като 300-500 хиляди долара, а в някои случаи достигат дори 1 милион.

За риалити формата момичетата от клана Кардашиян-Дженър печелят десетки милиони. През 2015 година те подписаха сделка за 80 милиона, за да продължат шоуто, а след две години E! са платили допълнителна сума от под 100 милиона за още няколко сезона.

Но все пак можем да спим спокойно – свърши ли известното предаване догодина Ким, Кание, Клои и Кендал няма да останат съвсем без финанси, ако изобщо ни пука за това.

missbloom.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви