Панаромната тераса до Културен център „Морско казино“, храм „Св. св. Кирил и Методий“, главните улици „Александровска“ и „Богориди“, площад „Тройката“, Морска гара и Конгресният център. Това са емблематичните места в Бургас, които ще бъдат уловени от камерата и заснети в новия български филм „Животински бесове“. Амбициите на екипа са той да излезе на екран в края на октомври 2021 година.

Бургазлията с въздействащ глас Пламен Манасиев, който винаги озвучава актьора Хю Грант, ще има запомняща се роля в „Животински бесове“. Сред почитателите на българското кино Манасиев е познат още с ролите си в хитовите сериали „Под прикритие“ и „Стъклен дом“.

Звездният актьорски състав на филма се допълва от Мариан Вълев, Даниел Ангелов, талантливите актриси Боряна Братоева, Павела Апостолова. В главните роли зрителите ще видят харизматичните Алек Алексиев и Радина Кърджилова.

Сценарист на проекта е Александър Чобанов („Дяволското гърло“), режисьор е Георги Костов, а продуцент е Филмова къща „Коруад“.

„Бургас е град с европейска визия и е изключително подходящ за снимки на касови продукции“, сподели Николай Христов, продуцент на филма, по време на първия снимачен ден в морския град.

Сюжетът на лентата проследява историята на един финансист, който се прибира уж за малко от Лондон, но остава за постоянно тук. За главния герой парите никога не са били самоцел, но животът му се преобръща на 180 градуса и той се опиянява от властта и известността.

Превръща се в „бизнес акула“, която залага на бързата печалба, а най-сигурната такива е на стоковата борса. Къде е мястото на любовта и спасението, предстои да разберем…

Продуцентът Николай Христов стои зад реализирането на ученическата трагикомедия „11 а“ и романтичната драма с Асен Блатечки и Диляна Попова – „Останалото е пепел“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви