Двата отбора играха абсолютно равностойно и оспорвано, и резонно си размениха по една четвърт
Двата отбора играха абсолютно равностойно и оспорвано, и резонно си размениха по една четвърт

Първият мач за БК „Черноморец“ от новия сезон на Националната баскетболна лига ще бъде двубоят от втори кръг срещу „Рилски спортист“.

Срещата по програма трябваше да се играе на 2 ноември, но заради случаите на заболели от коронавирус в бургаския клуб тя ще е ден по-рано. Така „акулите“ ще открият сезона с домакинство на 1 ноември от 18:00 ч. в зала „Бойчо Брънзов“.

К-19 карантината в „Черноморец“ е до 25 октомври, което наложи още промени в програмата при мъжете.

Отложеният на два пъти мач на „акулите“ от първи кръг срещу „Балкан“ ще се състои на 4 ноември от 18:30 ч.

Двубоят „Левски Лукойл“ – „Черноморец“ ще се играе на 6 ноември в 19:00 ч. вместо на 7 ноември, както беше по програма. Морското дерби с „Черно море Тича“ се пренасрочва от 24 октомври за 17 ноември от 19:00 ч. във Варна.

Другите промени са: „Черно море Тича“ – „Балкан“ на 9 ноемвир в 19:00 ч. вместо на 7 ноември. „Левски Лукойл“ – „Академик“ /Пловдив/, на 25 октомври от 17:00 ч., вместо на 23 октомври.

Под карантина в БК „Черноморец“ са далите положителни тестове за COVID-19: старши треньорът Васил Евтимов и шестима играчи – Симеон Русинов, Георги Кендеров, Георги Митровски, Томас Читадзе, Мартин Чоков и сърбинът Милош Милидрагович.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви