Стиви Уондър
Стиви Уондър

Соул легендата Стиви Уондър напусна звукозаписната компания Motown и зарадва феновете си с новината, че ще създаде свой собствен лейбъл.

Освен това американският композитор издаде две нови песни. Парчетата Where Is Our Love Song и Can’t Put It in The Hands Of Fate са издадени в рамките на договор, сключен с Republic Reords.

И двете са резултат от съвместна работa – с Гари Кларк-младши за Where Is Our Love Song и с с рапърите Рапсоди, Кордей, Чика и Бъста Раймс за Can’t Put It in The Hands of Fate.

70-годишният изпълнител организира виртуална пресконференция, в рамките на която разкри, че създава и собствен лейбъл с името So What The Fuss Music.

Новината за напускането на легендарният музикант на компанията Motown идва след близо 60 години сътрудничество. Уондър заяви, че въпреки новостите, винаги ще има сантиментално отношение към лейбъла, основан от Бери Горди, който е негов звукозаписен дом още откакто е 11-годишен.

Певецът не изключва и възможността в бъдеще отново да работи с компанията. Всички средства от продажбата на Where Is Our Love Song ще бъдат предоставени на благотворителната организация Feeding America.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви