Приключи преасфалтирането на бул. „Демокрация“ в участъка от х-л „Космос“ (пресечка със „Ст. Стамболов“) до гърба на Механотехникума (пресечка с ул. „Дунав“).

Готови са и двете платна, източно и западно, така че автомобилното движение е пуснато двустранно. Но на места там продължава периферната работа по изграждане на новите тротоари, а маркировката е само временна и предстои да се положи такава с трайна боя.

Междувременно работници и техника се местят на следващ участък от „Демокрация“. От 10:00 ч. на 15.10.20 г., четвъртък, ще бъде въведена временна реорганизация на движението в участъка от ул. „Дунав“ до бул. „Сан Стефано“.

Частично ще бъдат затворени платната в двете посоки. Работата там отново ще започне с подмяна на бордюри, изграждане на нова тротоарна настилка и демонтаж на предпазен парапет. Автобусите от градския транспорт ще спират в активните ленти за движение.

Шофирайте и пресичайте внимателно!

2 КОМЕНТАРИ

  1. И дано се използва за маркиране т.н. Студен пластик, който е в пъти по-дълготраен от познатите акрилатни бои.

  2. Nqma li nqkoi koito da pokaje na balgarskata darjava che horata izvan bg, kato angliq i shveicariq ispolzvat plastmasova lenta koqto se topi s gorelka i trae 10 godini

Comments are closed.