Константин Ангелов замеря Гешев с фалшиви банкноти
Константин Ангелов замеря Гешев с фалшиви банкноти

Главният прокурор Иван Гешев представи доклада за работата на прокуратурата от януари-август 2020г. пред Народното събрание.

По време на изслушване активистът от „Да, България“ Константин Ангелов хвърли няколко фалшиви банкноти от 500 евро по главния прокурор. На тях беше изобразен лика на Бойко Борисов. Мъжът попита Иван Гешев кога ще разследва кюлчетата и пачките с евро, които вероятно са били в нощното шкафче на премиера Бойко Борисов.

Константин Ангелов от „Да, България“ коментира ексклузивно в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“. „Репликата, по мой адрес, че съм родоотстъпник, е на Иван Гешев. 500-евровите банкноти бяха фалшиви, изцяло пародийни, с лика на Бойко Борисов. От известно време ние, от „Да, България“ и „МлаДа, България“ ги разпространяваме. Аз член на младежката организация от основаването и“, допълни той.

„Не бих казал, че съм проникнал, влязох по съвсем лигитимен начин, с журналистическа карта от НеНовините, за което им благодаря. Гешев каза, че цялото събитие му е било много забавно и изрази съжаление, че банкнотите не са истински, въпреки че заплатата му е достатъчна да си покрива нуждите“, допълни той.

„Основната цел на „Да, България“ е тази акция, която е планирана от известно време, да привлечем внимание от конкретни въпроси: Защо прокуратурата не разследва „Осемте джуджета“, защо прокуратура не разследва пачките, които по някакъв начин са попаднали в чекмеджето на Бойко Борисов. А същевременно прокуратурата се използва като бухалка в интересите на мафията“, обясни Ангелов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви