Имаме чувството, че вече цяла вечност чакаме да видим „Жената чудо 1984“, но коронавирусът все ни отдалечава от филма. Към момента премиерата е насрочена за този декември, но въобще не разчитаме, че ще се запази. Едната причина да очакваме филма е ясна – фенове сме на супергероите. Другата пък е очеизбождаща – луди сме по Гал Гадот.

И като цяло не пропускаме възможност да я гледаме. От Variety разбираме, че актрисата е избрала своята следваща роля. И то не каква да е роля, а тази на Клеопатра.

Гадот ще изиграе кралицата на Египет в предстоящ филм, продуциран от Paramount, които се пребориха за правата с Apple, Universal, Warner Bros. и Netflix.

Гал Гадот несъмнено ще се чувства комфортна в тази роля, защото си изглежда величествено, а и ще се събере за пореден път с Пати Дженкинс („Жената чудо“, „Жената чудо 1984“), която ще режисира.

Към момента няма яснота нито кога ще започнат снимките на Cleopatra, както ще се казва филмът, нито кога да го очакваме по кината. В Instagram пък Гадот се зарече, че филмът ще представи Клеопатра така, както никой досега – от женска гледна точка.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви