Рокли
Облечете нещо дръзко през есента
През есента всяко опадало листо е като цвете. То е красиво, нежно и символично. Подсказва, че идва есента, предупреждава ни, че е време да се облечем по-топло, тъй като студените ветрове съвсем скоро ще вземат власт над града. Преди зимата да настъпи, използвайте красотата на есенната палитра, за да обновите гардероба си.

През сезон 2020/2021 модните експерти съветват да се доверим на интуицията си. Използвайте цялото си въображение и желание за преобразяване, за да експериментирате. Облечете нещо несвойствено. Преди да направите своя избор, нека ви дадем няколко насоки.

През есенно-зимния моден сезон 2020 ще бъдете в крак с модата, ако в гардероба ви присъстват няколко конкретни дамски рокли.

Завръщане в гимназията

Допълнете палитрата от визии, които смятате да носите през следващите месеци с рокля с якичка. В такова облекло ще станете източник на разпалване на мъжките страсти. Освен това ще се чувствате подмладени.

Кажете „Добре дошли“ на пищните форми

В рокля с дължина до коляното с пищно разкрояване от кръста надолу ще изглеждате ефектни и ще може да посетите поне няколко купона. Не забравяйте да подходите със стил при избора на обувки. Този модел позволява свобода на избора.

Нека изкуството бъде ваша втора кожа

Тази година модните дизайнери продължават да се вдъхновяват от художествени творби от миналото, вдъхвайки им нов живот в рокли. Това може само да ни радва. Дори само с един такъв шедьовър ще привлечете вниманието на всички. Освен това ще бъде актуален поне няколко години. Това е инвестиция, за която няма да съжалявате нито за миг.

Визия с раздвоено послание

Модният подиум диктува да бъдем разнолики. Да съчетаваме нежност с дързост и мекота с резки контури. Ако не можете да определите какво е настроението ви днес, утре или вдругиден, купете си нещо с раздвоено послание. Отличен избор са роклите в черно и бяло с асиметрична кройка.

Спортният хъс никога не ви напуска

Ако сте почитателки на спортния начин на обличане, не мислете, че есента може да промени това у вас. С удоволствие и смелост облечете рокля от Fila и докажете, че тренирате целогодишно. Спортът за вас е начин на живот.

Под прикритието на нощта

Великият Карл Лагерфелд е казал, че малката черна рокля няма да ви предаде в нито една ситуация. С нея сте подобаващо облечени винаги и навсякъде. Така през есенно-зимния сезон виждаме акцент върху черното и бяло, монохромните формати, геометричните фигури и практичните силуети. Нещо, което една рокля Karl Lagerfeld ще ви осигури безусловно.

 Бъдете дръзки с ресни

Сред акцентите тази година са роклите с ресни, с които ще изглеждате дръзки и забележими. Съветваме ви да използвате тази визия не само на вечерни събития, но дори и в офиса. В зависимост от случая комбинирайте с подходящи чорапогащник, обувки, палто и чанта. Дните ще стават все по-хладни, ресните крият опасност от настиване.

Използвайте силата на цветовете

През следващите няколко месеца в ежедневието ни ще нахлуят вятърът, студът и мракът, но нищо не бива да ви възпира да задействате силата на цветовете. Есента и зимата са красиви сезони, способни да ни дарят с прекрасни моменти. Използвайте невероятните рокли на Desigual , за да обагрите ежедневието си с пламенни цветове и мотиви.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви