Нефтохимик 2010 и Хебър играят финал за Суперкупата
Нефтохимик 2010 и Хебър играят финал за Суперкупата

Шампионът „Нефтохимик 2010” и вторият в класирането за миналия сезон – „Хебър” ще изиграят финала за

Суперкупата на България по волейбол при мъжете на 10 октомври (събота). Двубоят е от 18:00 часа в зала „Христо Ботев” в София. Мачът за трофея ще бъде излъчен на живо по Diema Sport 2.

„С изключително атрактивната среща между „Нефтохимик” и „Хебър” ще отбележим и своеобразното завръщане на волейбола след наложителното прекъсване заради пандемията. Убеден съм, че ни очакват страхотни емоции. Радостна новина е полученият сигнал, че и за състезанията на закрито ще бъде допускана публика след 1 октомври. След срещата на ръководители на федерациите на спортове на закрито с министъра на спорта Красен Кралев и внасянето на необходимите документи в Министерството на здравеопазването сме в очакване на официалното разрешение, което би дало възможност и на фенове да се насладят на волейболното шоу на живо, което да превърне финала в истински празник.

Радостен съм да обявя, че сме в напреднали разговори с партньори, чието участие да направи двубоя за Суперкупата още по-атрактивно събитие – и за публиката, и за двата отбора”, заяви председателят на Национална волейболна лига Атанас Гаров.

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви