Борат 2 е готов
Борат 2 е готов

Саша Барон Коен обяви, че по време па пандемията е заснел продължение на своя хит от 2006 „Борат“ и вече е направил тестови прожекции, съобщи „Гардиън“

Съобщенията, че актьорът работи по продължение на комедийно-документалния си хит от 2006 г. „Борат: Културен обмен с Америка за напредък на великия братски казахстански народ“, набират темпо с новината, че филмът вече е депозиран в Гилдията на сценаристите в Америка – приемането на предложенията за наградите на Гилдията започна от 28 септември, крайният срок е 11 декември.

Заглавието на новия филм Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan е дори още по-добро от първото – то е цял хумористичен разказ. може да се преведе на български като „Борат: Подарък от порнографска маймуна за вицепремиера Майк Пенс в полза на наскоро намалялата нация на Казахстан“ – това е цял

То е напълно в духа на предишното („Борат: Културен обмен с Америка за напредък на великия братски казахстански народ“).

Филмовият уебсайт Collider пръв съобщи новината, че „Борат 2“ – заснет по време на коронавирус пандемията“, вече е готов и дори и имало специални прожекции. Според изданието подробностите за сюжета все още са много оскъдни, но „Борат вече не е малко известния казахстански тв репортер, какъвто игра в оригиналния филм от 2006 г. Обществеността го разпознава и сега той трябва да мине „под прикритие“, за да прави нови интервюта“. Един източник го описва като „Коен, който играе Борат, който играе Коен“, но други отричат това. В статията беше включен и видеоклип с актьора, носещ известните черни мустаци и неугледния сив костюм, заснета в Лос Анджелис в средата на август.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви