Когато гледваш това, потръпваш
Когато гледаш това, потръпваш

Когато осъзнах истинския мащаб на това,което крие конструкцията на конферентната зала на римския папа аз бях потресен. Макар че повече от 10 години се занимавам с изследване на световния елит, окултизъм и конспирации. Чували ли сте за конферентата зала номер 4 или зала на папската аудитория?

Тя се намира частично във Ватикана и частично в Рим. И е построена през 1971 година от италианския архитект Пиер Луиджи Нерве. Тя събира 6300 човека. там се намират бронзовите статуи изработени в Азия. До тук всичко изглежда просто и обикновено. Но дайте да се задълбочим в това,което прави това здание странно, ще започнем с по-малко странни вещи и постепенно ще преминем към по-странните неща. Зданието е построено от железобетон и има заоблена форма.

А сега вижте изображението на снимката по-долу и го сравнете каква е формата му 

Когато гледваш това, потръпваш
Обърнете внимание на закръглената част отпред ,на мястото ,където се намира окото и ноздрите отпред! И повдигнатата средна част. Както може да видите сградата има два прозореца с елипсовидна форма от двете страни,които наподобяват очи и са изработени от витражни стъкла, намират се по средата на сградата. В центъра витражните стъкла се пресичат и наподобяват формата на рептил.

За да разберете тайната на скритата конструкция трябва да погледнете и двете очи едновременно .Внезапно пред нас всичко се разкрива,вещите придобиват истинска форма и ние започваме да виждаме целия таен смисъл на конструкцията – очи на рептил, които гледат право в нас !

Сега дайте да разширим малко асоциациите ,за да можем действително да видим това,което гледаме.На тази снимка всичко веднага ясно се вижда! Очите, формата, външния вид на рептил всичко присъства в тази зала.

А сега помислете ако цялото здание напомня главата на змей?

Трудно е да го игнорираме. Трябва да разберем, че всичко е било проектирано и построено специално. Реалността е такава, че за тази картина си има очевидна причина.

Вие може да попитате ,каква е причината това здание да бъде построено по този начин, че да ни се струва, че папата все едно говори от устата на рептил ?

Ако вие на зададете този въпрос, вие просто си закривате очите. Работата не е в това, че няма доказателства, а в това, че вие избирате да не ги видите. Има 7 отделни части, които съдържат символа на змея или рептила .Ако беше само една, две или дори три бих разбрал вашия скептицизъм, но когато седем части са събрани заедно така прекрасноq трябва да знаете без никакво съмнение, че това е направено преднамерено.

Приемането на всички истини преминава през различни фази – насмешка, частично приемане и накрая те стават очевидни за хората. Мисля, че се намираме в третия етап – когато стигаме до разбиране кой действително работи и има влияние в нашия свят, затова символизма на змея присъства тук. Изследванията показват, че съществува скрито световно правителство, което в значителна степен управлява нашия свят. Това са група хора, които не са нито американци, нито европейци. нито руснаци, нито канадци. Те са без национална идентичност и контролират целия свят. Те правят ритуали по време на големи спортни мероприятия и в символизма на цялото общество: и в киното, и в промишлеността, и в музиката.

Когато папата говори от устата на змия…

Ако сте осъзнали каква е символиката на римската зала за конференции, става ясно, че папата стои в самата паст на змея и говори чрез неговата уста. Говори на елита и на всички слушащи. Елитът говори на човечеството чрез символизъм и ето какво се случва. Много световни деятели са говорили,че някои религии се използват за управление на масите. Обърнете внимание какво стана с разкритията на скандалите за сексуално насилие във Ватикана. В крайна сметка аз не ви карам да вярвате на всичко, което ви показвам. Но не ви предлагам да се смеете, когато го гледате. Има факти, които могат да се изследват. Едва ли случайно някой ще похарчи милиони, за да построи сграда на Ватикана във формата на змей. Направете свое собствено изследване за темата рептили, елитните родословия, позволете на разума ви да бъде отворен, за да съберете всички парченца от мозайката и накрая вижте картината, която ще се получи.

Превод от руски Е.Иванова

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви