2020 г. трябваше да ни поднесе един куп интересни филми и само при мисълта за това потривахме доволно ръце. Но затварянето на кината заради коронавируса обърка всички планове и към момента не сме видели почти нищо.

Част от филмите директно бяха преместени за догодина, но имаше и такива, които бяха пренасрочени за края на тази. „Черната вдовица“ е такъв пример. Трябваше да го видим по кината през май, но след това беше преместен за ноември.

Е, сега Marvel и Disney са решили да не рискуват (може би са видели какво се случи с „Тенет“ и незадоволителното представяне в бокс офиса) и са преместили премиерата на „Черната вдовица“ за 7 май 2021 г.

Разместване има и в другите два очаквани супергероиски филма на студиото. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings трябва да видим по кината от 9 юли 2021 г.

Eternals пък се местят за 5 ноември 2021 г. И така се оказва, че през 2020 г. няма да видим нито един филм на Мarvel. Цяла година без техни супергерои не е имало от 2009 г. насам, пише ComicBook.

Marvel и Disney отложиха и премиерата на сериала The Falcon and The Winter Soldier за 2021 г., но поне обещават, че WandaVision ще дебютира в края на тази. Ами, както се казва, вече официално можем да закриваме годината…

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви