Цветанов Цветанов
Цветан Цветанов

Премиерът или тези, които разследват, трябва да отговорят за снимките и записите, аз не зная. Това заяви Цветан Цветанов по NOVA по повод вчерашното изказване на Бойко Борисов, че е бил „сготвен“ от дама от обкръжението на президента.

„Не съм в това близко обкръжение, което може да влиза във всяка една точка, по-интимна. Вчера видяхме една антикризисна мярка – премиерът каза за някаква дама, близка до президента. Това са толкова несъстоятелни тези, отговорност носи човекът, който обитава това пространство“, категоричен е Цветанов.

По думите му това не може да бъде мъж. „Не мога да бъда аз, за да снимаш човек, който спи, трябва да си в спалнята му, няма как да има мъж, котйо е до премиера, когато спи“.

Цветан Цветанов, който в неделя ще основе нова партия „Републиканци за България“, обяви, че тя няма да бъде лидерска. Той прогнозира, че новата формация може да постигне силен изборен резултат самостоятелно. На въпрос дали новата партия е готова за коалиция с ГЕРБ, Цветанов отсече, че с Борисов начело това не е възможно.

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви