Созопол
Созопол празнува

Под мотото „Бъди добрият пример за теб и близките ти“ се организира тазгодишната инициатива „Нестле за Живей Активно!2020″, която за първи път ще се проведе и в Созопол.

В Деня на независимостта на България и в рамките на Европейската седмица на мобилността, фокус на значимостта на спорта в ежедневието ще постави кметът на община Созопол, който ще нулира своя крачкомер и ще стартира с групата точно в 10:30ч. от сграда на Общинска администрация.

Участие в своеобразния празник на спорта и балансираното хранене вече потвърдиха отборът на ФК Созопол, спортисти от Гребен клуб, СК Киборг, СК Спартак, представители на общинска администрация, общински съветници, председатели и членове на местни НПО и много граждани, които ще обходят избрани от тях маршрути.

Освен че ще повлияе положително върху организма си, със своето участие всеки подкрепя Община Созопол, която редом с други 18 Общини ще се кандидатира за финансиране на общински проект на стойност до 20 000 лв., който цели да стимулира активния начин на живот сред местното население.

Ако и ти искаш да бъдеш добрия пример за себе си и своите близки, включи се в инициативата на 22.09.2020г. от 10:30ч. по един от трите маршрута в гр. Созопол:

1. Старт: Сграда Общинска администрация – ул. „Кирил и Методий“ – ул. „Морски скали“ – ул. „Крайбрежна“ – Финал: Гребна база /до яхтено пристанище/;

2. Старт: Стадион Арена Созопол /каса/ – ул. „Одеса“ – ул. „Лазурен бряг“ – Градска градина – НЧ „Отец Паисий“ – ул. „Крайбрежна“- Финал: Гребен клуб /до яхтено пристанище/;

3. Старт: Гребен клуб – път Созопол-Санта Марина – паметник на подводничарите – път Санта Марина-Созопол – пл. „Хан Крум“ – НЧ „Отец Паисий“ – ул. „Крайбрежна“ Финал: Гребен клуб /до яхтено пристанище/.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви