Мелания Тръмп знае как да се облича. Първата дама впечатли с рокля за 3700 долара, която се спускаше малко под коляното. Моделът беше на модния гигант Прада и беше в тъмносин цвят с много къси ръкави. Предната част на роклята беше изпълнена с бели рисунки, които напълно си пасваха с обувките на Мелания.

Съпругата на президента избра да се появи с чифт на Christian Loubotin, който струва малко над 1200 долара. Мелания реши да заложи на по-семпла визия и ограничи бижутата си до минимум. Тя избра да сложи само платинена и диамантена гривна – по една на всяка ръка. Кафявата коса на бившия модел беше оформена свободно около раменете, а гримът ѝ се състоеше само от една опушена очна линия и розово червило.

Мелания обаче не беше единствената, която заложи на синия цвят за официалната среща. 61-годишната Сара се появи с дантелена рокля в светъл нюанс на цвят метличина. Първата дама на Израел носеше подходящо дантелено яке върху роклята си, което беше украсено с красиви перли. Тя допълни външния си вид с чифт бежови обувки на ток и клъч. Съпрузите на двете дами пък заложиха на класическите костюми и официални черни обувки.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви