14 години
Честит рожден ден!

Сайтът Burgasnews.com днес навършва 14 години. Не е време за празнуване, но въпреки тежката ситуация, това, че сме пораснали с още една година, си е повод да кажем: Има ни! Благодаря! Благодаря на всички вас, които ни се доверявате и сте наши приятели!

Това, което пишем, не винаги се харесва на всички. Но да се харесваме не е наша мисия. Работата ни е да ви информираме. Колкото може по-обективно и точно, навреме и коректно.  Уважаваме всяко мнение, не нарушаваме етиката. Разбираме, че понякога някоя пикантна клюка е по-интересна, но не се поддаваме на изкушението да привличаме читатели чрез жълти новини. И с радост разбираме, че това само увеличава доверието към нас от страна на нашите читатели.

Денят, в който създадохме този сайт, не е случаен. Вярата, надеждата и любовта ни водят в работата ни, колкото и да ни е трудно понякога.  Но с годините ставаме и все по-мъдри, за да разберем, че трудностите само ни правят по-силни.

Вярваме, че новините ще стават все по-добри.

Надяваме се, че трудните времена ще отминат и ще продължаваме да сме заедно.

Любовта към професията, към истината и към  всичките ни приятели ни прави богати, щастливи  и  благодарни.

Мъдростта е това, към което се стремим.

И всеки ден ще продължаваме да работим здраво, за да заслужаваме вашето доверие.

Още веднъж – Благодаря, че ви има, приятели! Защото каквото и да притежава човек, ако няма близки хора, с които да го сподели, то няма смисъл.

Бъдете здрави!

Екипът на BURGASNEWS.COM

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

twenty + 19 =