Били Айлиш
Били Айлиш

Били Айлиш е голямата победителка на тазгодишните награди на iHeard Radio. 18-годишната любимка на тийнейджърите заслужи отличия в четири от категориите, сред които за певица на годината и за алтернативен рок албум с нейния When We Fall Asleep, Where Do We Go?

Призовете си Айлиш прие онлайн, след като коронавирусът не позволи на церемонията да се състои на живо в традиционния си формат. Именно чрез видеовръзка от вкъщи изпълнителката на Bad Guy изнесе и благодарствената си реч.

Сред лауреатите на iHeard Radio тази година са още Люк Кумс, Пост Малоун, Лизо, Тейлър Суифт, Jonas Brothers, Дрейк, DaBaby и др. Корейската бой банда BTS пък грабна приза за най-добра фенбаза, или иначе казано – „армия“, както се наричат почитателите на момчетата. Отличен беше и Елтън Джон с музикалната награда за турне на годината.

За най-добра песен на годината бе посочена Truth Hurts, а Елтън Джон взе специалният приз за турне.

Музикалните награди на iHeart Radio са ежегодно събитие, открояващо най-слушаните изпълнители за изминалата година на станцията и приложението на радиото. Ежегодно шоуто се провежда тържествено в Лос Анджелис, като по традиция зрителите са зарадвани от множество изпълнения на живо, а за водещ винаги се избира някоя голяма звезда.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви