През последните 2-3 години беше доказано, че на мода се връщат много модни тенденции от 90-те и от началото на новия век – буфан ръкави, ризи и блузи с големи яки, изтъркани дънки, тай-дай дрехи, рокли на точки и т.н.

През есента на 2020 г. отново ще станем свидетели на едно завръщане, но не на определена форма, плат или вид облекло, а на цвят – лилавото!

Електриковото лилаво и виолетовото бяха много модерни в края на 90-те и началото на новия век. Всяко дете на 90-те е имало лъскав лилав клин, яке или грейка в електриково лилаво. Хит бяха и лилавите анцузи, блузи и пуловери, дори маратонките и кецовете.

Звездите също обожаваха тези нюанси. Припомняме, че рапърката Лил Ким направи впечатление, когато се появи в официален лилав гащеризон по време на награди на MTV през 1999 г.

В модните колекции на много дизайнери отново започват да се появяват дрехи в лилаво. Но обръщаме внимание, че хит за есента ще бъде не наситеното тъмнолилаво, а по-скоро люляковото лилаво и виолетовото.

Светлолилавото ще е чудесен избор за дрехи и аксесоари, а този цвят символизира кралското величие и лукса. Цветът е свеж и с него изглеждате по-младолики, отколкото с тъмнолилавото.

Експертите съветват да залагате на блузи, чанти, рокли, бельо, ризи, обеци, ластици за коса и дори маски за лице в люляково лилаво.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви