С настъпването на есента може би е време да премахнете неоновата цветова палитра от гардероба си и да я замените с нюанис, подходящи за по-студеното време. Бургундия, шоколадово кафяво, топло сиво и тъмно маслиново са няколко примера за най-класическите цветове за предстоящия сезон. Но за да възприемете истински естетиката на есента, гардеробът ви има нужда и от няколко оранжеви тоалета.

Оранжевото винаги е имало репутацията на смел цвят. Облечете ли го, сякаш самочувствието ви се вдига и сте готови на всякакви подвизи. Ако досега сте избягвали цвета, защото сте се страхували, че ще изглеждате като голяма тиква, със сигурност пропускате забавлението.

Да, оранжевата риза, пуловер, панталон или цялостен ансамбъл, може да изглеждат трудни за носене, но няколко популярни лица от социалните мрежи ни показват как да бъдем модерни през тази есен. Дори вашият график за следващия сезон да включва оставане вкъщи, сега е времето да експериментирате с тоалети и да видите, че няма нищо лошо в оранжевия цвят.

Нещо просто

Есента е почти синоним на „времето на пуловера“, което означава, че ще посягаме към плетивата във всеки цвят. Вземете удобен оранжев пуловер от гардероба си (или си купете, ако нямате) и го съчетайте с любимите си дънки и обувки. Може дори да включите във визията си и напитка от тиква, която е много популярна през месец октомври.

Оранжево върху оранжево

Когато е съчетано правилно, няма такова нещо като твърде много оранжево. Ключът е да наслоите доплъните нюанси към този ярък цвят, така че крайният резултат да изглежда добре и да не е твърде крещящ. Например, може да изберете пуловер в прасковен цвят, а върху него да сложите оранжево сако. Завършете външния си вид със сив, черен или бял панталон и обувки в меката цветова гама.

Смелият избор

Искате да направите истинско впечатление в офиса или в градския транспорт? Съчетайте оранжева блуза с тъмнозелени панталони (или може и обратно) за по-динамична визия. Тъй като тези смели цветове са доста забележими, по-добре намалете аксесоарите и заложете на нещо семпло. Изберете обикновени обувки и фин клъч.

Удобно, но стилно

Най-хубавият тоалет е този, който ни е удобен, но в същото време е стилен. Той може да се носи навсякъде – на романтична среща, в офиса или сред приятели. Ако и вие нямате търпение да заложите на такъв стил през есента, имаме предложение и за вас.

Съчетайте небрежен оранжев пуловер с широки кожени панталони или шалвари, ако дните са по-топли. Комбинацията от между нещо удобно и нещо официално прави външният вид да изглежда перфектно и да привлича внимание. За допълнителен цвят, може да сложите от любимото си червило върху устните.

Обратно в офиса

Ако работното ви място ви задължава да сте малко по-официални, заложете на един тоалет, който е изцяло в оранжево. Сложете блуза, панталон и блейзър от тази гама, завършвайки визията си с черни обувки на ток. Ако това ви изглежда прекалено много оранжево, може да сложите черен блейзър върху блузата си.

Без значение в какъв цвят е тоалетът ви, оранжевите аксесоари винаги ще ви отиват. Ако не сте готови да се облечете в оранжево от глава до пети, тогава сложете един шал, шапка или чанта от тази гама.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви