Фондация „Евгений Мосинов“ стартира инициатива за набиране на средства за закупуване на учебни материали, ученически пособия и дигитални устройства за подпомагане на семейства в неравностойно положение във връзка със предстоящата нова учебна година.

Целта на набраните средства е да подпомогнат семействата на деца- първокласници, както и ученици от всички класове и студенти. Кампанията стартира от първи септември и няма краен срок.

Инициативата е във връзка с епидемията от коронавирус, която остави хиляди семейства без доходи и ги лиши от възможността да поемат финансовата издръжка на семействата си. С набраните средства фондация „Евгений Мосинов“ ще подпомогне възможно най- голям брой ученици и техните родители, като закупи необходимите ученически материали и принадлежности.

Приоритетно ще бъдат разглеждани възможностите за подпомагане на семействата с деца в първи клас.

„Обръщаме се към всички представители на браншови организации, представители на бизнеса и институции да не бъдат равнодушни към затрудненията, които изпитват много български семейства.

Нека обединим усилия и заедно помогнем на повече хора да имат възможности да изпратят на училище децата си със увереност, че не са сами в тези трудни за всички ни времена на изпитания“, споделят от фондацията.

Възможностите за подпомагане са чрез дарение по банков път:

Банковата сметка на Фондация „Евгений Мосинов“ е:
ФОНДАЦИЯ „ЕВГЕНИЙ МОСИНОВ“
IBAN: BG64UNCR70001523492946
BIC: UNCRBGSF
Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви