Дуа Липа анонсира издаването на “Club Future Nostalgia” – напълно ремиксирана версия на глобалния ѝ #1 албум “Future Nostalgia”, създаден в колаборация с The Blessed Madonna. Албумът очакваме в петък, на 28 август.

“Club Future Nostalgia” е звездна колекция от чисто нови ремикси и появи от невероятни супер звезди, ъндърграунд герои и някои от най-добрите денс музикални таланти в света. Албумът е подбран и миксиран в продължаващ микстейп от The Blessed Madonna. Marea Stamper aka The Blessed Madonna е роден в Кентъки и осиновен в Чикаго, базиран сега в Лондон DJ и продуцент, който се е превърнал в едно от знаменитите имена в глобалната клубна култура.

“Club Future Nostalgia” е иновативен и еуфоричен микс от минало и настояще, той е празник на обединяващи се музикални светове, с безпроблемно смесване на хаус от 90-те и най-добрата поп музика и музиканти, правещи ремикси на 2020, щипка от соул музика от 80-те и малко от музикалните съкровища на миналото десетилетие, прибавени към тази смесица.

The Blessed Madonna е направила и ремикса на “Levitating” с участието на Мадона и Миси Елиът, който излезе преди няколко часа. Албумът също включва ремикс на Марк Ронсън на “Physical” с участието на Гуен Стефани. Гуен се присъедини към Дуа в Jimmy Kimmel Live! на 10 август, когато Липа беше гост-водеща на популярното американско вечерно шоу.

meloman.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви