Черноморец
Черноморец

Черноморец приема днес Димитровград в мач от втория кръг на Трета лига – Югоизток. Двубоят ще бъде първо домакинство за водения от Слави Костенски тим през този сезон

Срещата е с начало 18:00 ч., като от ръководството на клуба обявиха вход свободен. Същевременно припомняме, че на стадиона ще има дарителска каса и всеки желаещ ще може да помогне на любимия клуб.

За предстоящата среща Черноморец няма сериозни кадрови проблеми. Слави Костенски няма да може да разчита единствено на контузения Любомир Божинов. Всички останали футболисти ще бъдат на негово разположение.

През последните седмици ръководството на „акулите“ положи сериозни грижи по стадион „Черноморец“, за да придобие приветлив вид. Футболистите, треньорското и спортно-техническото ръководство призовават привържениците на отбора да подкрепят тима така, както само те могат, за да продължим заедно с победите по пътя към професионалния футбол.

Във връзка с епидемията от COVID-19 трябва да се спазват задължителните противоепидемични мерки на стадиона. Присъстващите на съоръжението трябва да сядат минимум през една седалка.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви