МАТТРО
Матраците за най-добрия сън

Ако скоро не сте се сблъсквали с предизвикателството наречено покупка на нов матрак, то със сигурност не сте наясно колко изнервящо понякога може да бъде то. Предвид факта, че вече на пазара се предлагат най-различни марки и модели, намирането на перфектния матрак се превръща в мисия невъзможна.

Днес ще ви запознаем с един бранд, който обаче вече е доказан на пазара и който със сигурност ще изпълни всички ваши изисквания за цена, комфорт и разбира се качество.

Защо матраци MATTRO?

Когато избирате нов матрак първата препоръка, която имаме за вас е внимателно да проучите производителите. Желателно е да се насочите към бранд, който е известен на повече хора и предлага наистина качествени продукти.

Матраци ΜΑΤΤΡΟ е точно такъв бранд, а още по-добрата новина е, че е български.

Важно е да отбележим, че фирмата производител предлага продуктите си вече над 10 години като отличителното за нея е, че освен в производството на матраци е специализирана и в обзавеждането за хотели, производството на легла, подматрачни рамки и други аксесоари, свързани със съня – топ матраци и възглавници.

Колекция матраци MATTRO

Най-впечатляваща е колекцията матраци, защото тя включва еднолицеви и двулицеви модели, подходящи за всеки вкус и бюджет.

Матрак
Матракът с лавандула е за добър сън

Така например, ако ви желанието ви е за повече релакс в спалнята, отличен вариант са матраците с лавандула, които освобождават от стреса и гарантират спокойствие и дълбок сън.

За потребителите с различни алергии пък горещо препоръчваме колекцията от матраци с Алое Вера, които дават сигурна защита не само срещу алергии, но и срещу различни бактерии.

Матрак
Матракът с алое вера е за чувствителните

Със силно антибактериално действие са и матраците с канела, които са истински хит сред потребителите и предпочитан избор, когато става въпрос за малки деца и тийнейджъри.

Сред разнообразието от матраци с марка MATTRO ще откриете по-меки, средни и по-твърди варианти с ядра от най-предпочитаните материали – стандартни бонел пружини, модерната Покет технология, матраци с пяна и разбира се модели с така предпочитаната и комфортна мемори пяна.

Тук ще споменем само част от най – любимите модели на потребителите като еднолицеви матраци Венера Лукс, Форест Флекс, Еуфория Лукс, двулицеви матраци San Mateo Memory, Lavender Uno Memory New, Канела Уно Мемори, Flexo и още много други.

МАТТРО
Попитайте специалистите за съвет

Съвети от матраци MATTRO за избор на нов матрак

Специално за вас, професионалистите от фирма Интершоп ООД, която стои зад бранда МАТТРО, даде няколко наистина важни насоки, които да улеснят максимално избора ви. Ето ги и тях:

  • Като за начало се запознайте с характеристиките на вашето легло, а именно за какъв матрак е предназначено то – еднолицев с вградена рамка или пък има вариант да използвате по-комфортният вариант – двулицев матрак с отделна рамка.

 

  • Търсете матрак спрямо вашите лични предпочитания за твърдост и според характеристики като тегло, предпочитана поза за сън и наличие на здравословни проблеми като болки в гърба, кръста, ставите или някакъв вид алергии. Тези показатели са сред най-важните при избор на матрак и следва задължително да ги имате предвид при покупката на нов матрак.

 

  • Ако изпитвате затруднения с избора, задължително се обърнете към професионален консултант, който да ви окаже съдействие.

 

  • Не забравяйте аксесоари като удобна възглавница и протектор, който да предпази новия ви матрак и да се погрижи за добрия му външен вид.

 

  • Не забравяйте, че в днешно време, независимо с какъв бюджет разполагате ще откриете качествен матрак с марка MATTRO.
МАТТРО
В шоурума на матраци МАТТРО ще намерите вашия матрак

Продуктите на българския бранд МАТТРО може да откриете както онлайн, така и във шоурума в гр. Пловдив, където може да тествате на живо голяма част от предлаганите продукти. В онлайн магазин mattro.net пък може да поръчате избран матрак с безплатна доставка до всички населени места.

На разположение е и екип от професионални консултанти, които ще ви помогнат в избора на вашия нов матрак според вашите изисквания. Изберете българското и се насладете на качествен и наистина спокоен сън с матраци МАТТРО!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

three + 3 =