Дева Касел получи огромна подкрепа от родителите си Венсан Касел и Моника Белучи по време на снимките на новата кампания на Dolce&Gabbana.

Красивото лице на момичето се хареса много на марката, която реши да го превърне в своя муза. Дъщерята на звездите беше избрана за лице на Dolce&Gabbana още през февруари, когато тя стана лице на новия аромат Shine. Снимките на Дева веднага се превърнаха в хит в социалните мрежи, а сега се появиха и кадри от новата рекламна кампания на гиганта.

От фотосите се вижда, че Венсан дава няколко ценни съвета на Дева, които най-вероятно е научил от дългогодишната си връзка с Моника Белучи. На друга снимка пък се забелязва и самият супермодел, който със сигурност е следял с внимание нивото на заснемане и позите на дъщеря си.

Новата фотосесия е преминала при засилени мерки за сигурност заради пандемията от коронавирус. Фотографите, стилистите и гримьорите носят маски, а на снимачната площадка не са допускани хора, които не са пряко свързани с работата. Дева носи прекрасна рокля в цвят пепел от рози, а местоположението е езерото Комо в Италия.

Въпреки че Моника Белучи и Венсан Касел се разделиха през 2013 година, това не им пречи да бъдат заедно, за да подкрепят дъщеря си. Dolce&Gabbana споделиха първи клипове от колаборацията си с Дева още през февруари. Още тогава се забеляза, че тя прилича ужасно много на майка си и най-вероятно ще тръгне по нейните стъпки.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви