Меган и Хари на сватбата си
Меган и Хари на сватбата си

Новата книга за кралската двойка разкрива детайли около отношенията в двореца

За враждата между Меган и Кейт, Хари и Уилям и всички останали преплитания между кралската четворка се говори от началото на връзката на принца с Маркъл. Но както във всеки друг конфликт и тук трудно може да се каже със сигурност кой е прав и кой не.

Книгата “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, която представи версията на херцозите на Съсекс, дава светлина на няколко факти, които до сега не бяха разкривани.

Любов от първата среща

Всичко, което сме чували до сега, е вярно – Хари и Меган са се срещнали заради обща приятелка, но сега разбираме, че химията по време на първата им среща била толкова силна, че само три часа, след като се видели, двамата вече уреждали втората си среща за следващия ден.

Тогава и Хари се влюбил в Меган: авторите на книгата посочват, че той бил сигурен, че ще се ожени за нея още на втората среща.

След това Хари имал таен Instagram акаунт, с който си комуникирал с новата си приятелка. Профилът носил името SpikeyMau5, което било създадено с вдъхновение от прякора на принца Spikey, с което се обръщали понякога към него в двореца, както и от името на любимия му диджей DeadMau5.

Уилям ядосал брат си с предупредителна реч преди предложението за брак на Хари

Думите, които най-много афектирали младия принц, били: “Възползвай се от колкото време ти е нужно, за да опознаеш това момиче.”

В очите на принц Хари изказването на брат му било крайно високомерно заради израза “това момиче”. Според авторите на книгата това е било началото на враждата между кралските двойки.

След този момент Хари и Уилям малко по малко спрели да си говорят, като младият брат решил да се вижда с племенниците си само чрез видеоразговори още през лятото на 2017 година, за да избегне максимално срещите с Кейт и Уилям.

Според авторите на книга херцогинята нито се опитвала да бъде приятелка на Меган и да й помага, нито подкрепяла враждата между съпруга си и брат му. Всъщност тя до последно се опитвала да запази неутрална позиция.

Хари се отказал от много приятелства заради Меган

Принцът се отказал не само от добрите си отношения с брат си в името на връзката си с Меган. Според източниците на кралското семейство още от началото на връзката Хари е трябвало да приключи някои от приятелствата си, защото разбрал за злословене срещу бившата актриса.

От своя страна Меган споделила на близките си, че е жертвала целия си живот, за да бъде с Хари, оставяйки в миналото кариерата си и нормалното си ежедневие.

Кралското семейство не се доверявало на Маркъл

Според написаното в книгата още от самото начало в двореца били настроени негативно към половинката на Хари. Авторите разкриват, че един член на семейството смятал, че Меган носи със себе си “твърде много емоционален багаж”.

По-късно от двореца се притеснявали, че новата кралска двойка ще привлече твърде много внимание към себе си и ще разсее публиката от важните дейности на цялото кралско семейство.

missbloom.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

nineteen − 17 =