Мелания Тръмп
Мелания Тръмп

Стилът на Мелания Тръмп винаги е представлявал особен интерес както за обществеността, така и за модните критици в частност. И макар първата дама винаги да е облечена в стилни и скъпи дрехи, тоалетите ѝ често са обект на обсъждане.

Високите токчета след урагана

През август и септември 2017 г. Доналд и Мелания Тръмп посетиха Тексас, за да се срещнат с пострадалите от урагана Харви. За визитата си Мелания бе с чифт от любимите си обувки Manolo Blahnik. Критиците дори се шегуваха, че токчетата потъвали в калта. Може би чифт стилни гумени ботуши или дори обикновени маратонки биха били по-адекватни.

Месец по-късно президентската двойка отново посети Тексас и дали умишлено, или не, Мелания Тръмп отново бе на високи токчета. Като че ли Първата дама не е готова на компромиси и съобразяване със ситуацията.

Якето „Не ми пука“

Доналд Тръмп е популярен с грубите си изказвания спрямо емигрантите. Малко след поредния медиен скандал през юни 2018 Мелания Тръмп посети бежански център за деца в Тексас. Тя беше облечена с парка яке с надпис на гърба „Наистина не ми пука, а на вас?“ ( „I Really Don’t Care, Do U?“.

За какво не ѝ пука – за емигрантите, за децата им или за мнението на обществеността? И до днес това остава сред най-големите модни гафове на Първата дама.

Да поработиш в градината с риза за 1400 долара

През септември 2017 г. Мелания Тръмп бе домакин на събитие в градината на Белия дом. Бяха поканени ученици, които да се включат в засаждането на зеленчуци и да научат повече за отглеждането на храна. За работа в мнозина избират стари или по-обикновени дрехи. Но не и Мелания. Тя шокира всички като се появи с риза на Balmain за 1380 долара.

Другата критика към нея бе и за това, че не свали слънчевите си очила дори когато разговаряше с децата.

Палтото за 51 000 долара

Сред най-обсъжданите модни гафове на Мелания Тръмп е палтото за 51 000 долара на Dolce & Gabbana, с което тя се появи на срещата G7. Изборът ѝ на дреха бе сметнат за безвкусен и за излишна демонстрация на богатство. В социалните мрежи Стефано Габана благодари публично на Мелания за модния ѝ избор, което пък доведе до куп публикации за бойкот на бранда.

Правата лопата и високите токчета

Копали ли сте с права лопата и високи токчета? Вероятно не! Но Мелания Тръмп е и явно нейните стилисти смятат това за напълно нормално. През август 2018 на южната поляна в Белия дом се състоя събитие за засаждане на дъб в чест на президента Айзенхауър. Мелания Тръмп беше облечена с миди пола на цветя на Valentino (цена 5400 долара) и обувки Louboutin в бебешко розово с 12-сантиметрови токчета.

rozali.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

nine + seventeen =