Незабравима бе първата вечер на Spice music festival. Хиляди се бяха стекли до Морска гара и се насладиха на едно страхотно шоу, подготвено от организаторите и изпълнителите. Танците и песните продължиха до малките часове след полунощ, а самият купон започна още от петък следобед.

Програмата откри диджей Марти Джи, а веднага след него на сцената се качи Rozalla. И двамата подгряха публиката за предстоящата дълга вечер. Настроението на всички беше вече особено повишено, след като певицата изпълни своя най-голям хит Everybody’s Free.

Братя Аргирови бяха следващите на сцената. Те не бяха имали музикална проява в Бургас от над 30 години, а представянето им снощи може да се помни и още толкова. Публиката ги посрещана с бурни аплодисменти и заедно с тях пееше всеки един от популярните им през 80-те и 90-те хитове.

Меломаните вече бяха подгрени за останалата част от вечерта и високите им очаквания се изпълниха веднага. Пред тях застанаха испанските красавици от Las Ketchup. Триото изви глас из цялото бургаско пристанище, като всяка тяхна песен предизвикваше танци из различните точки на фестивалната зона. Естествено всички чакаха те да изпълнят „Asereje“. Популярният през 90те танц от тази песен със сигурност не е забравен. Хиляди започнаха да го танцуват, като изненадващо или не, сред танцуващите имаше както хора над 50 години, така и тийнейджъри. Испанките бяха толкова впечатлени от реакцията на публиката, че изпълниха „Asereje“ още веднъж.

След тях на сцената застана Mr President, който освен страхотните си певчески данни, показа и как един артист може и трябва да се държи с публиката си. Шеги и закачки, както и много весело настроение, съпътстваха всяко негово изпълнение.

Появи се и Sonique. Тя веднага се извини за това, че през миналата година не е успяла да дойде, като се реваншира по най-добри начин – със страхотно шоу и изпълнявайки най-големите си хитове. Вечерта вече бе в разгара си.

Real 2 Real ft. The Mad stuntman продължиха страхотната вечер. Като много приятна изненада може да се каже, че по време на „I Like To Move It“ на сцената отново бе поканен Mr President. Така песента стана още по интересна и зарадва допълнително и без това забавляващата се публика.

Минаваше вече след полунощ, но настроението не стихваше. Тогава пред меломаните застана и Лу Бега. Кралят на мамбото направи това, което се и очакваше. Вдигна още настроението и изпълни най-големите си хитове, сред които и „Mambo No. 5“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви