Награда Еми
Награда Еми

Тази година организаторите на наградите Еми дават възможност на повече актьори и продукции да спечелят.

Обикновено всяка година можем предварително да познаем поне половината от номинираните за награди. Но всички знаем, че 2020 може да се опише по всякакъв начин, но не и като обикновена.

Затова и номинираните за наградите “Еми” тази година също са съвсем необичайни.

За да се справят с огромното разнообразие, организаторите на наградите увеличиха броя на номинираните във водещите категории и с това получаваме един необичаен списък от претенденти.

Разбира се, има ги и познатите имена. В категорията за главна роля в драма сериал се състезават едновременно Дженифър Анистън (The Morning Show), Сандра О (Killing Eve), Оливия Колман (The Crown), и Зендая (Euphoria), за която това е първа подобна номинация.

Други съвсем очаквани номинации са Кейт Бланшет в категорията Главна женска роля в кратък сериал или филм, както и Хю Джакмън и Марк Ръфало в същата категория при мъжете.

Макар и да не ни учудва, че Брад Пит попада в списъка на номинираните, категорията, в която се състезава, успя да ни изненада. Благодарение на краткото си участие в “Събота вечер на живо” (SNL), в която за само няколко минути влезе в пародичната роля на д-р Антъни Фаучи – специалистът инфекционист, който всеки ден съобщава за случаите на заразени от коронавирус в САЩ.

Други изненади бяха серийните филми, които бяха номинирани – сред тях “Curb Your Enthusiasm”, “Dead to Me”, “The Kominsky Method”, “Schitt’s Creek” и още.

missbloom.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 − four =