Дий Снайдър
Дий Снайдър

Последният албум на AC/DC е напълно готов, но отложен за неопределено време.

Това заяви пред радио Ей Би Си самият Дий Снайдър – вокалистът на Twisted Sister. Той е чул част от записите и казва, че може би посмъртният албум на групата ще е най-добрият в нейната история.

Според Снайдър отлагането е заради коронакризата, защото издателите са сметнали, че албумът няма да получи нужното му внимание.

„Това, което чух от албума, е разбиващо. Не можеш да ги сбъркаш – 4 акорда и мечта, най-чиста форма на AC/DC. Всичко е класика, както в албума Back in Black! А може би и много по-добро. Чудо на технологията ще е – Малкълм Йънг забива отново и отново“.

Според информация от зад кулисите наистина Малкълм Йънг е своеобразно съживен в този албум. Ритъм китаристът и основател на AC/DC почина през ноември 2017 г. Но чудото на технологията изважда негови демо записи и такива, правени с обикновен телефон за негово си собствено ползване. Така върху тях се градят новите парчета на бандата.

Дий Снайдър се изказа още за албума на AC/DC:

„Това чудо на технологиите постига нещо немислимо – обединение на групата и то в стила, който познаваме. Обединяват се за още един, финален албум, макар и някои от членовете вече никога да не могат да свирят. Настроението едновременно е приповдигнато и сърцераздирателно. Тотално разбиване! Нищо не продължава вечно, но в случая има място за едно върховно „още веднъж“.

Снайдър често е отбелязвал, че AC/DC е бандата, оказала най-голямо влияние върху творчеството му и той я обожава. В соловите си турнета той винаги включва своя версия на Highway to Hell и отсича, че за него това е най-големият хеви метъл химн на всички времена.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви